Imagini emoționante cu fiul lui Tibi Clenci! Tudor Anghel, invitat în ediția specială în Ajun de Crăciun la Bravo, ai stil! Celebrities

Telespectatorii Bravo, ai stil! Celebrities vor putea urmări o ediție de colecție a emisiunii, în Ajun de Crăciun. Printre invitații speciali se numără și fiul lui Tibi Clenci, micul Tudor Anghel.

Cel mai nou membru al emisiunii de la Kanal D este discret când vine vorba despre soția și fiul lui. Există foarte puține imagini publice cu aceștia. Însă, asta nu înseamnă că Tibi nu se mândrește cu familia lui frumoasă, ba chiar dimpotrivă!

Imagini emoționante cu fiul lui Tibi Clenci! Tudor Anghel, invitat la Bravo, ai stil! Celebrities

Fanii show-ului vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă! Copiii concurentelor, dar și fiul juratului și fiul Ilincăi Vandici, vor fi invitații de seamă în această ediție deosebită. Va veni și Moș Crăciun cu tolba plină pentru toți cei prezenți.

De departe, cel mai amuzant moment este cel în care micul Tudor Anghel este întrebat dacă îi plac banii și recunoaște cu inocența tipică vârstei că da, chiar îi plac foarte mult.

Un alt moment special se anunță discuția dintre Viviana Sposub și rivala ei, Ruxi. Se pare că iubita lui George Burcea a intrat deja în spiritul sărbătorilor și își dorește să lase puțin deoparte conflictul dintre ele. Rămâne de văzut cât va dura, de fapt, pacea în platoul Bravo, ai stil! Celebrities.

Cu toate că pare un tip destul de dur, când vine vorba despre fiul lui Tibi Clenci juratul se topește. A povestit, de altfel, într-o ediție mai veche, despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată.

“Pur și simplu de când s-a născut Tudor Anghel sunt efectiv disperat după el.Soția mea, nevasta mea, femeia mea a avut parte de mine de cate ori am fost acasă. Când a trebuit să doarmă ea, a dormit. Eu am fost acolo.

L-am spălat la o zi de când l-am adus acasă. Am făcut tot ce trebuia că Adina să fie mulțumită de chestia asta, dar și eu să mă simt prin participarea la acest proiect minunat de creștere și educare”, a povestit juratul, în trecut.

Citește și:

Maurice Munteanu, adevărul despre relația cu Iulia Albu! Lovitură pentru fosta colegă de la Bravo, ai stil!

Imagini șocante la Kanal D! Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici, după ce a căzut în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Share: