Simina de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre relația cu Alex Zănoagă: ‘Copilul nu este al nostru!’

Simina de la Puterea Dragostei a fost invitată în emisiunea În Oglindă. Cu această ocazie, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri șocante, atât despre Jador, cât și despre soțul ei, Alex Zănoagă.

Simina Loica s-a îndrăgostit nebunește de Alex. Pentru iubirea ce i-a legat, cei doi foști concurenți au încălcat chiar regulamentul Puterea Dragostei, emisiunea de succes de la Kanal D.

Simina de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre relația cu Alex Zănoagă

După ce s-au întors în România, s-au căsătorit și au împreună un copilaș adorabil. Dar, căsnicia foștilor concurenți din reality show-ul de la Kanal D nu a fost deloc una ușoară.

Au avut inclusiv o perioadă în care au stat separați. Se pare însă că relația lor ascunde mai multe secrete decât bănuiau fanii. Cel puțin așa reiese din teaserul apărut acum pe contul oficial de Youtube al emisiunii În Oglindă.

“Jador este de înțeles că a vorbit despre mine. A dat de înțeles anumite lucruri ce nu sunt adevărate. La Alex a fost o apropiere mult mai bruscă. M-am îndrăgostit din prima zi. Noi ne doream un copil de acolo, din Istanbul, noi am încălcat regulamentul.

Copilul meu și al lui Alex nu este al nostru. M-a părăsit degeaba, a fost o minciună. Copilul nu era bolnav. Eram speriată, fiind primul copil, nu știam ce să fac”, a declarat Simina Loica de la Puterea Dragostei, în emisiunea de pe Youtube.

Chiar dacă recent s-au despărțit, se pare că bruneta are noroc că soacra ei o apreciază mult. Femeia face tot posibilul pentru ca lucrurile între fiul și nora ei să se rezolve cu bine.

Citește și:

Georgiana Elisei, pe masa medicului estetician. Iubita lui Jador scoate din buzunar 3.500 de euro ca să se transforme

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Share: