Lacrimi înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities! Raluca Bădulescu, anunț devastator pentru concurente

Lacrimi în platoul Kanal D, chiar înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au făcut un anunț devastator pentru concurente ce se luptă pentru marele premiu.

Mai sunt doar 4 zile până când vom afla câștigătoarea acestui sezon. Norocoasa va pleca acasă cu o sumă fabuloasă, de 100.000 de lei, fiind încoronată drept cea mai stilată femeie din România.

Lacrimi înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities!

Lupta dintre cele 5 vedete care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției devine tot mai acerbă. Se lasă deoparte prieteniile și vedetele încearcă acum, pe ultima sută de metri, să atragă cât mai multe voturi din partea publicului.

Este normal ca în ultimele ediții de dinainte de finală să apară lacrimi de emoție, dar și momente tensionate. Imaginile postate de Kanal D pe Youtube, pe contul oficial al emisiunii, dezvăluie problemele dintre juriu și finalistele acestui sezon, dar și modul în care Ilinca Vandici s-a emoționat la gândul că se apropie marele final.

“Regino, am începutără de astăzi?”, i-a spus Raluca Bădulescu prezentatoarei, după ce Ilinca Vandici a început să plângă.

“Experiența asta va rămâne una dintre cele mai frumoase din viața mea”, a mărturisit și Viviana Sposub.

“Pe vremea mea nu exista să ai voie să visezi. Stai, că mă emoționez…”, a dezvăluit și Rux și Opulență, cu lacrimi în ochi.

Cu toate că spunea, în urmă cu câteva ediții, că vrea să renunțe la competiție, se pare că și Adina Halas s-a atașat de această competiție.

“O mare parte din sufletul meu este de acum și legat de Bravo, ai stil”, a recunoscut concurenta, în culise.

Din păcate însă, deși emoțiile finalistelor sunt la cote maxime, nu se poate spune același lucru și despre ținutele pe care le poartă în această săptămână.

Mai tranșanți ca niciodată, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu le desființează pe vedete.

“Nu-mi place nimic!”, spune Maurice.

“Ce văd eu în seara asta, din punct de vedere al ținutelor, nu mă bucură deloc!”, a completat și Raluca.

Citește și:

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Maurice Munteanu, dezvăluire șoc despre Viviana Sposub! ‘Nu voiam să vorbesc despre asta, dar…’

Share: