Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Câți bani primește, de fapt, concurentul din echipa Loredanei Groza

Multă lume se întreabă cine este, de fapt, Nick Casciaro. El este câștigătorul sezonul 10 X Factor 2021 și pleacă acasă cu marele premiu oferit de Antena 1.

Concurentul din echipa Loredanei Groza are doar 31 de ani și este originar din Italia. Se pare însă că talentul lui a fost suficient pentru ca românii să îl voteze în număr destul de mare.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021

Arată fabulos, dar este un bărbat luat. Are o logodnică superbă, care l-a susținut chiar din public, în timpul emisiunilor de la Antena 1, informează Viva. Se pare că abia așteaptă să se căsătorească într-o bună zi cu aleasa inimii lui.

A decis să participe la emisiunea X Factor pentru a le demonstra tuturor că are o voce extraordinară. Fizicul lui de invidiat se datorează faptului că a făcut sport de la o vârstă fragedă.

Printre activitățile sportive preferate ale lui Nick Casciaro se numără: fotbal, patinaj pe gheață, rugby, patinaj pe role. Este o fire altetică, dar s-a îndrăgostit și de muzică. Înainte să ajungă la X Factor, știa doar o melodie românească – Dragostea din tei. Chiar și așa, nu s-a lăsat deloc descurajat.

Tânărul în vârstă de 31 de ani a ajuns în echipa Loredanei Groza, fiind câștigătorul premiului de 50.000 de euro. Însă, așa cum se procedează în cazul tuturor concursurilor televizate, o parte din această sumă va ajunge la statul român, după achitarea taxelor. Dincolo de o carieră de succes în muzică, Nick Casciaro visează să ajungă să lucreze în California, în Statele Unite ale Americii.

Citește și:

Câștigător X Factor 2021. Cine pleacă acasă cu marele premiu de 50.000 de euro oferit de Antena 1, în sezonul 10

Detalii despre Andrei Boncea. Tot ce nu știai despre soțul Loredanei Groza

Ce s-a ales de Aura Marcu, stewardesa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Are o voce de aur, dar trece prin clipe grele

Share: