Scandal după finala X Factor 2021! Acuzații grave pentru Antena 1: ‘Este fraudă!’

Nu a durat mult până ce s-a stârnit un nou scandal după finala X Factor 2021! Telespectatorii care au urmărit ultima ediție a sezonului 10 au reacționat extrem de dur și au lansat acuzații grave la adresa celor de la Antena 1.

Anul acesta, marele premiu a ajuns în echipa Loredanei Groza. Nick Casciaro, italianul în vârstă de 31 de ani, este concurentul care pleacă acasă cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Însă, o decizie luată de postul TV i-a scos din sărite pe telespectatori!

La fel ca în cazul finalei iUmor, și pentru X Factor s-au filmat mai multe variante, fiind apoi aleasă cea în este felicitat câștigătorul ales în urma voturilor prin SMS.

Scandal după finala X Factor 2021! Acuzații grave pentru Antena 1

Mai precis, toți finaliștii au filmat un moment pentru finală, de parcă fiecare dintre ei a câștigat marele premiu. După contorizarea voturilor, s-a difuzat pe post câștigătorul real. Această decizie Antena 1 i-a înfuriat pe mulți telespectatori, care s-au simțit păcăliți pentru că s-a cerut să se voteze prin SMS concurenții și în această seară, cu toate că nu a fost o gală LIVE.

“Mi se pare patetic să îi pui să se prefacă pe toți că au câștigat deși nu se știa. O regie ieftină. Jenant, @xfactor.romania. Un asemenea show merita măcar un live în finală”, “Deci voi i-ați pus pe toți să mimeze că au câștigat sau cum??? Dacă era live se vedea emoția omului la aflarea câștigului așa s-a văzut o mimare proastă a câștigului!!! Păcat, se putea ține Live cum au fost și anii trecuți. Felicitări, Nick! Chiar nu era nimeni mai bun ca el să câștige”, “Dacă emisiunea nu a fost live, cum a funcționat treaba cu voturile? Probabil că e pe sistem românesc… se știa de săptămâna trecută rezultatul voturilor”, “Antena 1, ce faceți voi nu este fraudă? Puneți oamenii să voteze și emisiunea nu este în direct. Ce e asta???”, sunt doar câteva dintre comentariile extrem de dure din mediul online.

Interesant este că o parte dintre mesajele negative par să dispară la scurt timp după postarea lor. Rămâne de văzut dacă șefii din Antene vor răspunde public acestor acuzații.

Citește și:

Câștigător X Factor 2021. Cine pleacă acasă cu marele premiu de 50.000 de euro oferit de Antena 1, în sezonul 10

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Câți bani primește, de fapt, concurentul din echipa Loredanei Groza

Reactia radicala a lui Mihai Bendeac. Ce a spus despre iubita lui Catalin Scarlatescu

Share: