Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Sebastian Chitoșcă și Zanni au avut amândoi o evoluție fabuloasă la Survivor România, dar ambii prieteni au trecut prin momente grele după revenirea în țară. Ce se întâmplă acum cu fostul fotbalist?

Sebi și soția lui Alexandra păreau să aibă un mariaj solid. Tânăra a sacrificat multe de dragul soțului ei și a plecat alături de acesta în Germania, pentru ca fratele lui Sebastian să aibă parte de o îngrijire medicală mai bună.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani!

Mai mult decât atât, Chitoșcă a fost chiar penalizat în concurs pentru că i-a trimis un SMS Alexandrei. Tocmai de aceea, a fost un șoc pentru toată lumea faptul că au ajuns să divorțeze cu scandal. Acum, fostul concurent de la Survivor România se află în țară și a fost o vreme destul de activ în mediul online.

Chiar dacă a încercat să își păstreze optimismul și zâmbetul pe buze, ba chiar și-a găsit o nouă iubită, pare că Sebastian Chitoșcă încă suferă destul de mult. Și-a șters aproape toate pozele de pe Instagram, iar astăzi a postat niște clipuri pe Instastory care i-au alarmat pe fanii lui.

În acestea, un bărbat ține un discurs despre cele mai negre momente din viața unui om, dar pe care acesta le poate totuși depăși cu ajutorul lui Dumnezeu.

“Este ok să nu fii ok. Însă nu e ok să rămâi așa. Singurul lucru pe care îl știu despre emoții este că ele se schimbă. Peste o oră nu te vei mai simți la fel și vreau să te încurajez în această seară că ai putea fi în cel mai întunecat moment al tău. S-ar putea să treci prin foc și apă. Întotdeauna e prea devreme să renunți. Ai un motiv să trăiești. Dumnezeu declară că cele mai bune momente sunt în fața ta. Ridică-te! Viitorul este mai strălucit decât trecutul, prezentul este mai bun decât trecutul. Ridică-te pentru că ce e mai bun urmează să vină. Am un Dumnezeu care face miracole”, este mesajul postat de Sebastian Chitoșcă pe contul lui de Instagram.

Citește și:

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Zanni aruncă bomba despre sora lui Culiță, înainte de noul sezon Survivor: ‘Să nu vă fie milă niciodată de familia Sterp!’

Geta Sterp le face praf pe divele din showbiz: ‘O să îmi sară în cap!’

Share: