Primele imagini din semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Ce concurentă părăsește competiția?

Au apărut deja primele imagini din semifinala Bravo, ai stil! Celebrities! Spre dezamăgirea telespectatorilor Kanal D, sezonul acesta s-a renunțat la gala clasică Aripi de înger.

Cu toate acestea, spectacolul nu lipsește din platou! De parcă emoțiile pe care le aveau deja nu erau de ajuns, Ilinca Vandici le-a anunțat pe concurentele rămase în competiție că una dintre ele va pleca acasă în această seară.

Primele imagini din semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Cu toate că nu este pentru prima oară când Rux și Opulență aduce o ținută extravagantă în platou, de data aceasta Tibi Clenci pare să se îndoiască de originalitatea concurentei.

“Al cui moment este, Ruxi, spune-mi și mie!”, declară juratul, vizibil deranjat. Un alt moment surprinzător, inclus în promo-ul postat pe Youtube, este cel în care Viviana Sposub apare în lacrimi.

Cu toate că dă de înțeles că ea ar fi cea care pleacă acasă, cu siguranță adevărul este cu totul altul, pentru că ar fi o mutare mult prea previzibilă.

“Mulțumesc, Bravo, ai stil!, pentru tot ce m-ai învățat.”, spune iubita lui George Burcea, printre lacrimi.

Cu toate că Amna, Bella Santiago și Adina Halas au avut momente grele în ultimele ediții, ba chiar și-au dorit să renunțe, în gala Fata de pe copertă revin toate concurentele în forță. Rămâne de văzut cine va câștiga biletul spre marea finală și spre premiul fabulos, pus în joc de Kanal D?

Citește și:

Maurice Munteanu și Adina Halas, schimb dur de replici! Juratul Bravo, ai stil! Celebrities, revoltat: ‘Banală’

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Scandal între Ruxi și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil! Celebrities. Gestul care a scos-o din minți pe concurentă

Share: