Imagini șocante la Kanal D! Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici, după ce a căzut în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Se anunță o nouă ediție incendiară Bravo, ai stil! Celebrities! Însă, așa cum se poate vedea în promo-ul de pe Youtube, telespectatorii vor putea urmări niște imagini cu adevărat șocante la Kanal D, după ce Ilinca Vandici cade în platou.

Spiritele se încing pe măsură ce sezonul se apropie de final. A fost cel mai ieșit din comun sezon de până acum, din cauza situațiilor fără precedent. A fost un număr record de concurente descalificate sau care au plecat din emisiune din cauza unor motive personale.

Imagini șocante la Kanal D! Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici, după ce a căzut în platou

In imaginile făcute publice pe contul de Youtube al emisiunii de la Kanal D se poate vedea cum Ilinca Vandici se lovește destul de serios. Într-un moment amuzant cu juratul Maurice Munteanu, lucrurile devin rapid periculoase.

Spre marea uimire a tuturor celor prezenți, prezentatoarea Bravo, ai stil! Celebrities s-a dezechilibrat și s-a izbit serios de podea, trăgându-l după ea și pe Maurice.

Însă, următoarea ediție a îndrăgitei emisiuni include și momente de senzație între Victor Slav și Rux. Se știe deja că această concurentă îi face ochi dulci prezentatorului ori de câte ori are ocazia, dar acum Maurice joacă rolul lui Cupidon. Așa ajung cei doi chiar să se țină de mână. Rămâne de văzut cum va reacționa iubita lui Victor Slav în realitate.

De asemenea, continuă și conflictele care s-au acutizat în ultima vreme. Pare că Viviana pierde alianța cu Raluca Dumitru și este atacată în continuare atât de Nicoleta Dragne, cât și de Rux. Însă, câștigă o nouă aliată, în persoana Adinei Halas. Un alt conflict puternic pornește între Amna și Raluca Dumitru, iar cele două ajung să își arunce cuvinte dure. Telespectatorii Kanal D așteaptă acum cu sufletul la gură să vadă în ce stare este, de fapt, Ilinca Vandici.

Citește și:

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Cat de mari au crescut tripletii Nicoletei Luciu. Kim, Kevin si Karoly sunt de nerecunoscut

Share: