Viviana Sposub, făcută praf de Raluca Dumitru și Ruxi! Detaliul rușinos pe care iubita lui George Burcea l-a ascuns

Viviana Sposub, pusă la zid după marea finală Bravo, ai stil! Celebrities! Ce au dezvăluit Raluca Dumitru și Ruxi despre fosta lor rivală. Care este, de fapt, detaliul rușinos pe care iubita lui George Burcea l-a ținut ascuns?

S-a terminat acest sezon al emisiunii de la Kanal D, dar nu și replicile acide dintre fostele rivale. Multă lume i-a acuzat pe jurați că ar fi favorizat-o pe Viviana Sposub, pentru că bruneta deja semnase cu postul turcilor pentru o emisiune la Kanal D.

Viviana Sposub, făcută praf de Raluca Dumitru și Ruxi!

Cu toate că s-a evidențiat în marea finală faptul că Raluca Dumitru a copiat ținuta ei, nimeni nu a semnalat acest lucru. Mai mult decât atât, ea sugerează că juriul a ignorat intenționat acest aspect.

“Am citit în comentarii că am copiat o ținută 1 la 1. Dragii mei, nu sunt designer ca să inventez ținute peste noapte. Este normal să luăm ținute de la creatori foarte cunoscuți. Dar majoritatea fetelor s-au inspirat de la diferiți creatori.

Pentru că mi-am ales o ținută foarte cunoscută și purtată de foarte multe vedete internaționale, singura ținută care a fost recunoscută aseară a fost numai a mea”, a dezvăluit Raluca Dumitru pe Instagram, conform Kanal D.

Vorbele Ralucăi sunt susținute și de Ruxi, câștigătoarea acestui sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Invitată în emisiunea prezentată de Irisha, bruneta a dezvăluit și ea că ținuta purtată de iubita lui George Burcea era o copie după o creație Balenciaga.

“Nu e originală. Dacă ele au ales asta… Eu mereu când am ales să mă inspir de undeva am zis să modific puțin. Am simțit nevoia să personalizez”, a spus Ruxi.

Citește și:

Andreea Bălan, ‘înțepătură’ pentru Viviana Sposub? Ce a anunțat fosta soție a lui George Burcea: ‘Ups…’

Cum a reacționat George Burcea, după ce Viviana Sposub a pierdut marele premiu: ‘Ea a…’

Maurice Munteanu, dezvăluire șoc despre Viviana Sposub! ‘Nu voiam să vorbesc despre asta, dar…’

Share: