Maurice Munteanu, adevărul despre relația cu Iulia Albu! Lovitură pentru fosta colegă de la Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu și Iulia Albu au fost colegi timp de mai multe sezoane în emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D. Cu toate că au existat și înțepături între cei doi jurați, părea că au totuși o relație bună.

Iată însă că Maurice a făcut acum o dezvăluire care i-a surprins pe mulți fani ai emisiunii. Care este, de fapt, relația dintre cei doi foști colegi?

Maurice Munteanu, adevărul despre relația cu Iulia Albu

Celebrul fashion editor a fost invitat în emisiunea Oanei Radu, cântăreață și fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities. Este vorba, mai exact, despre emisiunea Detectorul de minciuni, care apare pe Youtube.

Cu această ocazie a fost adusă în discuție și Iulia Albu. Atunci când Oana a pus întrebarea “Îți place de Iulia Albu?”, Maurice a răspuns cât se poate de sincer: “Nu! Eu nu judec oamenii, această întrebare nu trebuie interpretată, trebuie luată ca atare”.

Juratul de la Kanal D a fost la fel de onest și atunci când a fost întrebat dacă vreo concurentă din emisiunea Bravo, ai stil! a încercat vreodată să îl mituiască.

“Niciodată! Cred că este o chestie super transparentă, noi apreciem performanța. Și oricum și oamenii de acasă văd asta. Și fetele care au câștigat au trecut prin momente traumatizante. Nu a încercat nimeni să facă asta niciodată”, a dezvăluit Maurice Munteanu.

Juratul Bravo, ai Stil! a plătit pentru servicii amoroase!

Poate cea mai surprinzătoare dezvăluire a fost cea legată de acest subiect. Nonșalant, Maurice a recunoscut că a apelat și la astfel de servicii intime contra unor sume de bani.

“Nu mi s-au oferit, dar am dat eu. (n.r. bani) Da, da. Evident. Foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, dar nu recunosc. Mi se pare o chestie super igienică. Asta nu e o chestie de ascuns”, a completat juratul de la Kanal D.

Citește și:

Imagini șocante la Kanal D! Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici, după ce a căzut în platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesajul care i-a alarmat pe fani: ‘Cel mai întunecat moment’

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Share: