Scandal si show de prost gust in parlament. Gestul facut de PSD

Discutiile despre bugetul de stat si bugetul pentru asigurarile sociale au degenerat in plenul Parlamentului intr-un veritabil scandal, prin gestul facut de PSD.

In momentul in care premierul Romaniei, Florin Citu, a sosit la microfon, pentru a prezenta proiectul pentru bugetul de stat, spiritele s-au incins. Nu au lipsit replicile acide nici din partea lui Citu: „O sa ma adresez parlamentarilor PSD. O sa le dau cateva secunde sa ia un pix, o foaie si sa ia notite. Ca sa nu mai avem discutii dupa aceea. Cei care stiu sa scrie, bineinteles.” – a spus el.

Gestul facut de PSD – Papusi in parlament

Parlamentarii PSD, ca raspuns la aceste afirmatii, au inceput sa imparta papusi in plenul parlamentului:

„Probabil papusile pe care le-ati adus sunt papusile pe care le-ati manipulat de 30 de ani in administratie si in guvernare, si papusile cu care i-ati confundat pe romani. Romanii au discernamant si capcitatea de a judeca. Nu va mai tineti de astfel de comportamente, lipsite complet de orice fel de civilizatie si bun simt. Ma puneti in situatia de a cere chestorilor sa reinstituie ordinea si regulamentul in sala. Domnul Popa, va rog frumos sa parasiti tribuna, vorbeste primul-ministru. Domnilor de la PSD, va rog sa va comportati civilizat, asa cum asteapta de la dumneavoastra cetatenii acestei tari, sa lasati circul deoparte.” – a raspuns Ludovic Orban, presedinte PNL si presedinte al Camerei Deputatilor.

Se va incerca taierea tuturor canalelor prin care sunt furati bani din bugetul statului

Florin Citu a continuat cu prezentarea bugetului si a adus acuzatii impotriva PSD, spunand ca anul acesta se va incerca taierea tuturor canalelor prin care sunt furati bani din bugetul statului, ca raspuns la gestul facut de PSD.

„Acest buget, este declaratia mea ferma pentru romani, ca anul acesta, in premiera, vom taia toate caile prin care se fura banii din bugetul statului. Este promisiunea mea pentru romani si este o declaratie ferma. Aceasta este cea mai proasta veste pentru voi de la PSD, faptul ca nu se mai poate fura de la buget, era singura voastra sursa de a va imbogati ilegal. Din reactii vad clar ca nu ati citit bugetul si romanii trebuie sa stie ca PSD tipa si in Parlament si la televizor nu pentru ca nu sunt de acord cu bugetul, pentru ca nu l-au citit si nu il inteleg, ci tipa ca nu mai poate fura. Este un tipat al disperarii. (…) Sunt doar interesati de capusarea bugetului si isi dau seama ca 4 ani de acum incolo nu mai pot face asa ceva. Tipa pentru ca pentru prima oara cineva are curajul sa le spuna in fata: ajunge”, a spus Citu, potrivit Agerpres.


Sursa: ProTV
Foto: B1

Share: