Teatrele si restaurantele se inchid din nou in Cluj-Napoca

Dupa doar 4 zile de revenire la normal, restaurantele si teatrele din Cluj vor fi inchise din nou. Rata de infectare cu noul coronavirus a depasit din nou valoarea de 3 cazuri la mia de locuitori, iar autoritatile nu vor sa isi asume riscuri inutile.

Va fi deci, interzisa, din nou, activitatea cafenelelor, restaurantelor, cinematografelor, teatrelor si a altor institutii de spectacole.

Va fi permisa in continuare activitatea restaurantelor si cafenelelor din cadrul hotelurilor si pensiunilor, insa doar pentru persoanele cazate acolo. Barurile, cluburile si discotecile raman inchise.

Este interzisa in continuare si activitatea operatorilor economici inregistrati in domeniul jocurilor de noroc, dupa ce in Cluj-Napoca, rata de infectare a depasit valoarea de 3,49 de cazuri la mia de locuitori.

Interzicerile intra in vigoare duminica. Pe langa Cluj-Napoca, vor mai intra in scenariul rosu si alte localitati din judet, precum Sanmartin, cu rata de infectare de 10,78, Valea Ierii cu 8,26 si Baciu, cu 3,73 de cazuri la mia de locuitori.


Sursa: Digi24
Foto: pewresearch.org

Share: