Cine este, de fapt, Iuliana Beregoi, tânăra care cântă cu trupa Andre

Fanii trupei Andre au fost uimiți când au văzut că formația a lansat o nouă variantă a melodiei “Moșule, ce tânăr ești!”, alături de o tânără artistă de succes. Cine este, de fapt, Iuliana Beregoi?

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să readucă în actualitate faimosul hit al trupei care le-a făcut celebre. Pentru a cuceri o nouă generație cu melodia lor au apelat la un adevărat idol al puștilor din ziua de astăzi.

Cine este, de fapt, Iuliana Beregoi. Tânăra cântă cu trupa Andre

S-a lansat în jurul vârstei de 10 ani, dar a devenit cu adevărat faimoasă la vârsta de 12 ani. Tânăra din Republica Moldova este urmărită în mediul online de sute de mii de fani. Se ocupă cu mai multe proiecte artistice din domenii ca muzică, actorie și vlogging.

Când avea 12 ani, a lansat o melodie care a depășit recorduri. Se numea “Vina mea” și a făcut peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube în doar câteva zile de la lansare.

La doi ani după acel eveniment, Iuliana Beregoi a reușit să susțină un concert sold out la Sala Palatului din București. Tot în acea perioadă, a jucat și personajul principal dintr-un serial de acțiune pentru copii, conform Spynews.

Acea producție a avut un succes atât de mare, încât a fost preluată de Netflix. Pe canalul ei de Youtube postează constant vloguri, care sunt urmărite de sute de mii de admiratori.

Iuliana Beregoi a participat la numeroase concursuri muzicale în copilărie. A ajuns să câștige premii în România, Republica Moldova și Turcia. La 10 ani, a debutat la emisiunea Next Star.

Citește și:

Cu cine s-a iubit Gina Pistol inaintea lui Smiley. Presa a numit-o atunci Devoratoarea de barbati

Cristina Șișcanu, dezvăluire cutremurătoare despre Filip. Ce a anunțat despre fiul lui Mădălin Ionescu: ‘Lacrimile îmi curg șiroaie’

Andreea Mantea s-a operat in zona intima. Descoperirea facuta de vedeta Kanal D

Share: