Cristina Șișcanu, dezvăluire cutremurătoare despre Filip. Ce a anunțat despre fiul lui Mădălin Ionescu: ‘Lacrimile îmi curg șiroaie’

Cristina Șișcanu a transmis astăzi un mesaj pe rețelele de socializare, care le-a adus multora lacrimi în ochi. Ce a dezvăluit acum despre Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie.

Ea i-a fost mamă în ultimii ani, iar în data de 7 decembrie, Filip a împlinit 18 ani. Vedeta a ținut să facă publice niște detalii necunoscute până acum.

Cristina Șișcanu, dezvăluire cutremurătoare despre Filip

Se pare că atunci când avea doar 6 anișori, Filip s-a apropiat de Cristina și a făcut un gest care o va urmări toată viața.

“La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus , pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună , de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg.

Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate”, este mesajul postat de Cristina Șișcanu pe contul ei de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au ținut să transmită urări de bine pentru Filip, cu ocazia majoratului. “La mulți ani, Filip!!! Sa fii mândru întotdeauna de familia ta. Sunteți minunati!”, “Am avut lacrimi în ochi citind rândurile!”, “La mulți ani, Filip! Ai doi părinți minunați!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Cristina Șișcanu.

Citește și:

Adrian Minune, curier la Glovo. Imaginile virale in Romania

Cate clase are, de fapt, Andra Maruta. Salariul vedetei de la Pro TV

Diferenta de varsta dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. Reactia parintilor ei cand au aflat de relatie

Share: