Legătura nebănuită dintre George Burcea și Irina Rimes. Momentele intime au fost filmate

Puțini au idee despre legătura nebănuită dintre George Burcea și Irina Rimes. Momentele intime dintre cei doi artiști au apărut pe internet, spre deliciul fanilor acestora.

Însă, nu este vorba despre o legătură amoroasă, așa cum v-ați putea imagina! George s-a cunoscut cu fosta sa soție, Andreea Bălan, la filmările unui videoclip. Tot într-un astfel de proiect artistic a apărut și alături de Irina, dar fără ca între ei să apară scântei de natură sentimentală, cum a fost în cazul Andreei.

Legătura nebănuită dintre George Burcea și Irina Rimes

În anul 2014, Andreea Bălan îl cunoștea pe fostul ei soț. Chiar artista mărturisea ulterior că a știut din prima clipă că el va fi tatăl copiiilor ei. Nu era însă pentru prima dată când George Burcea, de profesie actor, colabora cu o artistă iubită de publicul din România.

În anul 2016, Irina Rimes lansa videoclipul piesei Iubirea noastră mută, inspirată dintr-o poveste de dragoste încheiată dureros pentru frumoasa cântăreață.

Scenariștii au creat atunci o poveste superbă, iar George Burcea și Irina Rimes au interpretat rolul celor doi îndrăgostiți din clipul respectir. Melodia a avut un succes fenomenal, iar imaginile intime în care apar cei doi au făcut deliciul publicului.

„Pe George l-am ales la un casting pentru filmările videoclipului Rece. L-am ales după niște poze. Mi-a plăcut atunci la filmări și mi-am zis: ‘cred că o să fie iubitul meu în curând’. Dacă e drăgălaș! Atunci nu am reușit să ne cunoaștem personal.

Mi-a făcut o impresie foarte bună, pentru că am văzut că este foarte muncitor și dedicat meseriei de actor. Nu avea un rol prea mare în acel videoclip, dar el l-a dus până la capăt și și-a făcut treaba cu profesionalism. Și eu sunt la fel de muncitoare, la fel de ambițioasă. Îmi place să mă regăsesc în acest lucru”, povestea la acea vreme Andreea Bălan.

Citește și:

Radu Ciucă și Viviana Sposub, dezvăluiri bombă despre relația lor! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public, după ce s-a pozat cu sora lui: ‘Plină de prostie!’

Share: