George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public, după ce s-a pozat cu sora lui: ‘Plină de prostie!’

George Burcea nu reușește să stea deoparte de controverse nici în noul an! Fostul soț al Andreei Bălan a fost implicat iar într-un scandal, pornit chiar pe pagina lui de Facebook.

Și-a dorit să le-o prezinte tuturor pe frumoasa lui soră și a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare. Însă, reacțiile primite de actor nu au fost deloc cele la care se aștepta.

George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public

Oamenii au început imediat să își pună semne de întrebare, crezând că este vorba despre o nouă iubită. Unii chiar au întrecut măsura și au aruncat cu jigniri, fapt care l-a scos din minți pe Burcea, făcându-l să arunce iar cu vorbe urâte în comentatori, așa cum a mai făcut-o și în trecut.

O urmăritoare a ținut să îl “taxeze” public, afirmând că: “Până să se căsătorească cu Andreea Bălan, eu nu am auzit de acest actor”. George Burcea a reacționat imediat, într-un mod care nu îi face deloc onoare: “Pentru că ești plină de prostie!”.

Nu este însă unica replică extrem de dură adresată de către fostul soț al Andreei Bălan celor care îl critică în mediul online. “Cine e asta?”, l-a întrebat un alt urmăritor, pe Facebook, iar Burcea a ținut să arunce încă o dată o replică acidă: “Mama ta”.

Replicile lui Burcea au stârnit iar revoltă în mediul online. Sursă foto: Captură Facebook

Recent, actorul a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce a instigat la violență împotriva femeilor într-un live organizat pe internet, pe contul lui de pe rețelele de socializare.

Mare le-a fost uimirea multora când, în pofida acestui lucru, George Burcea a fost totuși acceptat în gala Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D, acolo unde a evoluat în platou alături de iubita lui, Viviana Sposub.

De curând, a reînceput și războiul declarațiilor cu fosta lui soție, dezvăluind că Andreea Bălan chiar ar fi înjurat-o pe actuala lui iubită. Așa că nu este de mirare că perioada tensionată își pune amprenta asupra actorului. Rămâne însă de văzut cum vor evolua lucrurile și de această dată.

Citește și:

Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

Andreea Bălan, incident neplăcut în vacanța din Dubai! Cum a fost salvată de un bărbat necunoscut, pe stradă

Tiberiu Argint, replică usturătoare despre relația cu Andreea Bălan. Ce a dezvăluit acum fostul iubit al cântăreței

Share: