Cu cine s-a iubit Gina Pistol inaintea lui Smiley. Presa a numit-o atunci Devoratoarea de barbati

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase vedete TV din Romania. In prezent, prezentatoarea de la Asia Express are o relatie frumoasa cu Smiley. Au impreuna un copil si se pare ca blonda si-a gasit linistea. Ea este cunoscuta in showbiz si din cauza relatiilor pe care le-a avut cu barbati celebri de-a lungul timpului.

La un simplu search pe Google, apare articolul datat cu luna noiembrie 2013 din ziarul Click.ro: Devoratoarea de barbati. De ce e singura acum Gina Pistol. In acele vremuri, numele Ginei Pistol era foarte popular in Romania, mai ales prin prisma relatiilor pe care le avea cu craii de Dorobanti.

Inainte de relatia cu Smiley, Gina Pistol a trecut prin mai multe relatii. Unele pasagere, altele de lunga durata. Multe din ele au fost cu nume cunoscute in Romania.

Presa de la acea vreme scrie despre relatia dintre Gina Pistol si Codin Maticiuc si ca acesta a devenit foarte cunoscut dupa ce s-a afisat pentru prima data cu vedeta. S-a spus ca Maticiuc era extrem de indragostit atunci de Gina, dar relatia lor a fost una de scurta durata.

In 2009, toata lumea a ramas surprinsa de relatia dintre Gina Pistol si Ciprian Marica. Totul s-a intamplat dupa ce vedeta s-a despartit pentru prima data de Nicola, dar povestea a tinut doar cinci luni, chiar daca Marica s-a straduit sa-i faca toate poftele. Gina s-a intors atunci in bratele fostului iubit, Nicola.

Cea mai lunga relatie a fost cu libanezul Nicola: 6 ani. Povestea lor de iubire a inceput in 2005 si s-a terminat in 2012. Chiar daca a primit si un inel de logodna, cei doi s-au despartit de mai multe ori, iar Nicola declara atunci ca isi doreste copii cu Gina Pistol.

La scurt timp dupa despartirea de Nicola, Gina Pistol si-a gasit linistea in bratele fotbalistului Mihai Radut, cu noua ani mai mic decat ea. Cei doi s-au despartit dupa sapte luni de relatie, pentru ca Ginei i s-a facut frica din cauza diferentei de varsta.

Nu in ultimul rand, Gina Pistol s-a iubit cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea. A fost dragoste cu nabadai, iar la inceputul relatiei nimeni nu dorea sa o confirme. Au fost surprinsi in diverse ipostaze si chiar s-au mutat impreuna.

Dupa despartirea de Alin Cocos, Gina Pistol si-a gasit fericirea in bratele lui Smiley. Cei doi inca nu s-au casatorit, dar au impreuna o fetita minunata, pe Josephine.

Share: