George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

George Burcea a făcut acum un gest care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat, de fapt, acum cu Viviana Sposub, actuala lui iubită?

Recent, au apărut în presa din România imagini șocante, cu discuțiile aprinse dintre cântăreață și fostul ei soț. Actorul a lansat cu această ocazie acuzații deosebit de grave, susținând că Andreea l-ar fi înjurat atât pe el, cât și pe Viviana.

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan!

Motivul ar fi faptul că bruneta nu ar trebui să petreacă timpul cu fetițele iubitului ei, dar și că intervine prea mult în discuțiile dintre cei doi foști soți, legate de cele două fetițe, Ella și Clara.

La doar câteva zile după apariția acelor imagini, actorul a făcut iar un gest șocant. A făcut o serie de declarații de parcă nu ar fi iar în plin scandal cu fosta lui soție.

“Indiferent de cât de ocupat e programul meu sau programul lui mami, dacă se dorește se găsește timp să se petreacă timp cu copiii. Eu încerc să petrec timp cât de mult pot. Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi ca mamă și tată, am încredere că le vom rezolva.”, a dezvăluit George Burcea, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Dar, lucrurile par a fi departe de a se fi terminat, căci ultimul gest făcut de fostul soț al Andreei Bălan încalcă exact cerințele artistei, adică motivul ultimului scandal dintre cei doi.

George Burcea a postat pe conturile lui de pe rețelele de socializare o serie de imagini în care Viviana Sposub apare alături de Ella și Clara. Bruneta pare să fie foarte apropiată de micuțe, dar acest lucru o va înfuria cu siguranță pe mama lor.

Citește și:

George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public, după ce s-a pozat cu sora lui: ‘Plină de prostie!’

Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

Tiberiu Argint, replică usturătoare despre relația cu Andreea Bălan. Ce a dezvăluit acum fostul iubit al cântăreței

Share: