Anamaria Prodan, decizie fără precedent! Ce a anunțat acum, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut acum un anunț neașteptat! În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, impresara a luat o decizie fără precedent. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea?

Toată țara a fost șocată în momentul în care s-a aflat că Laurențiu Reghecampf și-a părăsit familia. Mai mult decât atât, tânăra pentru care a decis să divorțeze este însărcinată.

Anamaria Prodan, decizie fără precedent! Ce a anunțat acum?

Impresara a negat o perioadă bună de timp că ar avea probleme în mariaj. Însă, se pare că multe lucruri au luat-o și pe ea prin surprindere. Atunci când a sărbătorit alături de Laurențiu Reghecampf aniversarea căsniciei lor, în urmă cu câteva luni, nu bănuia că el avea o viață dublă.

Adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, iar Anamaria Prodan a decis că cei mai importanți oameni din viața ei sunt cei trei copii. Cu toate că suferă enorm, pare decisă să meargă mai departe.

Unul dintre lucrurile pe care a hotărât să le facă acum este și lansarea unui cont de TikTok. Fire activă pe Instagram, vedeta a ales să își creeze un profil și o altă rețea de socializare.

A făcut anunțul care i-a uimit pe fanii ei pe internet. Acest gest reprezintă încă o dovadă că este mai hotărâtă ca niciodată să rămână la fel de activă și să își vadă mai departe de viață.

De altfel, impresara nu s-a ferit de aparițiile publice în această perioadă, indiferent de ce s-a întâmplat în viața ei personală. “Începând de azi… I’m in. TikTok”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Cu cine s-a iubit Gina Pistol inaintea lui Smiley. Presa a numit-o atunci Devoratoarea de barbati

Cristina Șișcanu, dezvăluire cutremurătoare despre Filip. Ce a anunțat despre fiul lui Mădălin Ionescu: ‘Lacrimile îmi curg șiroaie’

Cine este, de fapt, actorul care l-a interpretat pe Nicolae Ceausescu la iUmor. E celebru de la Prima TV

Share: