Andreea Bălan, incident neplăcut în vacanța din Dubai! Cum a fost salvată de un bărbat necunoscut, pe stradă

Andreea Bălan a decis să fugă de frigul din țară și să se bucure de o vacanță frumoasă în Dubai. Nu a plecat singură, ci este însoțită de mama ei, dar și de cele două fetițe, Ella și Clara.

Cântăreața a trecut printr-o nouă despărțire dureroasă, după ce relația cu Tiberiu Argint a ajuns la final. Însă, fire puternică, Andreea își păstrează zâmbetul pe buze de dragul celor două fetițe.

Andreea Bălan, incident neplăcut în vacanța din Dubai!

Artista s-a distrat pe cinste alături de Ella și Clara. De asemenea, s-a bucurat și de o experiență inedită, pentru că a zburat și cu elicopterul. Însă, printre momentele frumoase, Andreea a avut parte și de un incident neplăcut.

Din fericire, un bărbat necunoscut aflat pe stradă a salvat-o din situația dificilă. Mai precis, cântăreața s-a îmbrăcat frumos și a ales o pereche de pantofi cu toc pentru o ieșire în oraș, dar piciorul i-a rămas blocat după ce tocul s-a înfipt într-un spațiu gol. Un domn săritor a ajutat-o rapid să scape din capcană și așa s-a putut bucura mai departe de o plimbare plăcută.

Chiar dacă Andreea Bălan se bucură acum din nou de viață după despărțire, fostul ei iubit încă trage ponoasele după relația lor. Recent s-a scris că el ar fi ajuns să devină patron dintr-un simplu angajat și datorită artistei. Însă, afaceristul a lansat în mediul online o replică acidă, prin care contrazice acest lucru.

Conform celor de la Cancan, Tiberiu s-ar fi folosit de notorietatea fostei sale iubite. După ce au format un cuplu oficial, fratele Soniei Argint a făcut lobby și a reușit să cumpere franciza pentru România de la compania daneză de electricitate unde lucra ca angajat.

Citește și:

Tiberiu Argint, replică usturătoare despre relația cu Andreea Bălan. Ce a dezvăluit acum fostul iubit al cântăreței

Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea de George Burcea la Antena Stars

Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

Share: