Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Află cum va fi această perioadă pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru sărbătorile de iarnă, în funcție de zodie.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toate semnele zodiacale. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele 7 chakre ale corpului tău. Echilibrul dintre minte, corp și spirit

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Zodia care are parte de succes

Berbec

Primești recunoașterea eforturilor tale la locul de muncă. Șefii te anunță că primești ori un post mai bun ori o mărire substanțială de salariu.

Taur

Apar niște probleme serioase de sănătate. Îți petreci finalul de an pe la medici, dar totul este bine atunci când se termină cu bine. Primești și niște bani de care aveai nevoie.

Gemeni

Cineva îți cere cu disperare ajutorul, iar lipsa ta de posibilități te face să te simți neputincios. Nu trebuie să te judeci, încearcă să faci tot ce poți. Intențiile bune sunt uneori suficiente.

Rac

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Te bucuri că ai o perioadă aglomerată la muncă, pentru că asta înseamnă și bani mai mulți. Însă, realizezi cu îngrijorare că ți-ai luat asupra ta prea multe responsabilități.

Leu

Cineva drag îți dă o veste care te-ar fi descumpănit în trecut, dar pe care o primești acum cu mult calm. Analizezi bine situația și recunoști că persoana aceea a luat cea mai bună decizie.

Fecioară

Ai parte de multe cheltuieli în această perioadă, însă și răsplata va fi pe măsură. Îți îndeplinești un vis mai vechi: o călătorie în străinătate, o mașină nouă sau poate chiar o casă.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Horoscopul de Crăciun și Revelion 2021-2022. Ce te așteaptă, în funcție de zodie

Balanță

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Decizi că ai muncit suficient tot anul și meriți și tu o perioadă în care doar să te odihnești și să te distrezi alături de cei dragi. Dragostea îți aduce multe surprize.

Scorpion

Îți faci mulți prieteni, dar puțini îți sunt alături cu adevărat. Realizezi că doar partenerul de viață și familia merită într-adevăr toată atenția ta.

Sagetător

Este un moment bun pentru o curățenie generală, atât sufletească, cât și una la propriu, în toată casa. Simți că acest proces este cu adevărat unul terapeutic pentru tine.

Capricorn

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Ai rămas în urmă cu niște proiecte pe plan profesional, iar asta îți creează o stare de stres. Însă, partenerul de viață reacționează așa cum îți doreai și te înțelege.

Vărsător

Anul acesta ai avut parte de eșecuri, dar și de multe schimbări majore în bine, pe toate planurile. Trebuie să îți iei câteva zile libere în care să meditezi asupra acestora. Mare atenție la sănătate! Pot apărea probleme la începutul anului viitor.

Pești

Ești decis ca anul următor să te organizezi mult mai bine pe toate planurile. Este o perioadă de tranziție, dar astrele îți vor fi favorabile dacă vei acționa cu calm și mult tact în relația cu cei din jurul tău.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: