Luna Nouă în Pești, 2 martie 2022. Zodia care trebuie să renunțe la orgoliu

Luna Nouă în Pești. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada acesta, începând cu 2 martie 2022.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele mai zgârcite zodii. 3 nativi care se gândesc numai la bani

Luna Nouă în Pești, 2 martie 2022

Berbec

Ai parte de o perioadă tensionată, dar ești chiar tu cel care îi liniștește pe cei din jurul tău. Pui un plan pe hârtie și îți pregătești în avans fiecare pas pentru viitorul apropiat.

Taur

Ai parte de niște răsturnări de situație pe plan profesional! Pierzi o oportunitate la care visai de multă vreme, dar apare apoi o altă șansă care se dovedește că este o alegere chiar mai bună decât prima.

Gemeni

Trebuie să renunți la orgoliu în următoarea perioadă. Din această cauză ai avut mult de pierdut în trecut, iar astrele îți scot în cale o lecție dură pe care să o înveți.

Rac

Luna Nouă în Pești. Ai mare nevoie de odihnă. Oboseala și lipsa de somn își pune amprenta asupra ta. Încearcă să iei o pauză de măcar câteva zile ca apoi să muncești iar cu forțe proaspete.

Leu

Primești o mână de ajutor pe plan financiar chiar când aveai cheltuieli mai mari. Norocul îți apare în cale și ai parte de protecție divină. Scoți bani și din piatră seacă.

Fecioară

Pleci într-o călătorie în interes personal. Aveai mare nevoie de asta, pentru că te scoate din starea proastă în care ai picat în ultima vreme. Te bucuri de compania unor prieteni.

Citeste si: Trei zodii cu inima de piatră. Nu te vor iubi niciodată cu adevărat

Zodia care trebuie să renunțe la orgoliu

Balanță

Luna Nouă în Pești. Ai parte de schimbări în privința modului în care vezi lumea. Poate aveai nevoie să pornești pe un alt drum în viață, să încerci niște lucruri noi.

Scorpion

După o perioadă în care părea că rutina îți distruge relația, acum parcă flacăra pasiunii este și mai aprinsă în cuplul tău. Vă faceți reciproc surprize care reprezintă sarea și piperul în viața de zi cu zi.

Sagetător

Apar niște probleme cu o persoană apropiată din familia ta. Se lasă cu scandal, dar nu mai ești la fel de afectat precum s-ar fi întâmplat în trecut. Apele se vor liniști în cele din urmă.

Capricorn

Luna Nouă în Pești. Ai niște probleme din cauza unor proiecte profesionale cu care ai rămas în urmă. Ți-ai luat asupra ta prea multe responsabilități, care sunt tot mai greu de dus.

Vărsător

Aștepți să primești niște bani din partea cuiva pentru munca depusă. Este vorba despre o sumă importantă și te-ai săturat să stai și să aștepți.

Pești

Te-ai săturat să fii judecat de cei din jurul tău, nu mai vrei să te justifici, așa că îți vezi pur și simplu de treabă. Mare atenție la problemele de sănătate în următoarea perioadă!

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în 2022, în funcție de zodie

Share: