Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Trei zodii vor avea noroc la bani. Cine primește vești proaste

Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru următoarea perioadă. Surpriză mare pentru aceste zodii!

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în 2022, în funcție de zodie

Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Trei zodii vor avea noroc la bani

Berbec

Ai de luat niște decizii foarte importante în legătură cu o sumă mare de bani. După ce iei hotărârea finală, încep să apară îndoielile. Te tot gândești dacă nu cumva trebuia să mai aștepți până să investești totul, dar nu ai de ce să îți faci griji. Ai procedat așa cum trebuia.

Taur

Ai parte de ghinion din punctul de vedere al sănătății tale fizice, dar și mentale. Problemele sunt intensificate de o stare de agitație. Învață să iei o pauză atunci când organismul tău îți cere asta și să ai mai multă grijă de tine decât până acum.

Gemeni

Planurile tale îți sunt date peste cap în carieră. Nu primești vești prea bune, dar astrele îți sar totuși în ajutor, așa că apar niște soluții temporare. Trebuie să analizezi obiectiv situația și să nu mai iei decizii în funcție de sentimente, ci în funcție de rațiune.

Rac

Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că nu duci până la capăt tot ceea ce ți-ai propus pentru aceste zile. Cu toate acestea, nu trebuie să te simți prost, căci ai reușit mai mult decât suficient în timpul avut la dispoziție.

Leu

Cineva drag ție ajunge să aibă succesul la care nici nu mai îndrăznea să viseze. Bucuria pe care o simte te face să ai și tu parte de o fericire cum nu credeai că mai este posibil. Profitați împreună de tot ceea ce i se întâmplă bun în zilele care vin săptămâna aceasta.

Fecioară

Apar niște probleme financiare destul de importante în zilele următoare, dar îți sare în ajutor un prieten bun. Mai ai puțin de tras, dar vor veni și zile mai bune pentru tine. Trebuie să dai dovadă de răbdare și să faci cât mai multe economii. Vei descoperi că dispui de niște resurse interioare neașteptate.

Citește și: Mercur retrograd în Balanță și Fecioară. Ce zodii vor fi afectate în perioada 10 septembrie – 2 octombrie 2022? Zile de foc pentru acești nativi

Cine primește vești proaste

Balanță

Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Ai mare parte de noroc pe toate planurile și te numeri printre zodiile care se bucură de protecție divină. Atenție, însă! Nu uita să împărtășești lucrurile bune cu cei din jurul tău, altfel vei avea de suferit pentru poți primi o lecție karmică destul de dură.

Scorpion

Primești niște vești proaste pe plan sentimental. Treci printr-un moment de impas, dar asta nu te împiedică să vezi partea plină a paharului. Cu siguranță ai o lecție importantă de învățat din aceste necazuri, iar pe viitor vei aprecia altfel problema prin care treci acum.

Săgetător

Ai un drum în față care te va duce către succes, dar doar dacă ai tăria de caracter să înfrunți cu fruntea sus toate obstacolele care pot apărea în calea ta. Mulți încearcă să te abată de la calea ta, dar nu trebuie să îi lași să te influențeze în mod negativ.

Capricorn

Horoscop săptămânal 19 – 25 septembrie 2022. Vrei să trăiești niște experiențe noi și la intensitate maximă. Te-ai săturat de monotonia în care a intrat viața ta în ultima perioadă și vrei să îți amintești cum te bucurai de viață odinioară.

Vărsător

Primești o veste bună de la o persoană neașteptată, în legătură cu o sumă de bani de care aveai mare nevoie fix acum, când s-au strâns prea multe cheltuieli pe capul tău. Soarta îți zâmbește încă odată și scapi ca prin minune de necazuri și de griji.

Pești

Ai câteva zile în care parcă nu te regăsești. Treci de la o stare la alta, de la bucurie la melancolie sau tristețe. Încearcă să te încarci cu mai puține responsabilități în zilele următoare și să îți acorzi și o pauză mentală, de care ai multă nevoie.

Citește și: Horoscop 2022. Cinci zodii care vor avea noroc cu carul. Ei se vor îmbogăți anul acesta

Share: