Horoscop octombrie 2022. Trei zodii vor avea noroc în dragoste. Cine are parte de schimbări

Horoscop octombrie 2022. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru următoarea perioadă. Surpriză mare pentru aceste zodii!

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în 2022, în funcție de zodie

Horoscop octombrie 2022. Trei zodii vor avea noroc în dragoste

Berbec

Este o lună dedicată iubirii, fie că este vorba despre familie, despre partenerul de viață sau despre prietenii foarte apropiați, care ți-au fost alături când ai avut cea mai mare nevoie în viață. Trăiești o perioadă plină de împlinire sufletească.

Taur

Este o lună a schimbărilor pentru acești nativi. Găsesc o altă iubire, schimbă locul în care trăiesc, poate cumpără o casă nouă sau o altă mașină. Unii se decid să își încerce norocul într-un alt domeniu de activitate pe plan profesional.

Gemeni

Este o perioadă agitată din toate punctele de vedere. Însă, înainte să cauți vinovatul în exterior, trebuie să te gândești bine la pașii pe care i-ai făcut în ultimele luni și dacă ai luat cu adevărat cele mai bune decizii pentru viața ta.

Rac

Horoscop octombrie 2022. Este momentul să îți organizezi haosul din viața profesională, căci acesta începe să te afecteze tot mai mult în plan personal. Ai mai multă grijă de sănătatea ta, dar și de modul în care îți consumi timpul cu munca. Norocul îți surâde, în schimb, în dragoste.

Leu

Apar cheltuieli majore în următoarele săptămâni. Din păcate, nu îți va fi întotdeauna prea ușor pe plan financiar, este o perioadă sensibilă când vine vorba de bani. Trebuie să acționezi chibzuit și să mai strângi cureaua, dar ai șanse să treci cu bine peste probleme.

Fecioară

Ai început să simți nevoia unor provocări mai interesante pe plan profesional. Încerci lucruri noi, experimentezi și prinzi curaj. Nu ai mai simțit de multă vreme bucuria de la început când vine vorba despre munca ta, dar acum simți că ești iar pe drumul cel bun.

Citește și: Mercur retrograd în Balanță și Fecioară. Ce zodii vor fi afectate în perioada 10 septembrie – 2 octombrie 2022? Zile de foc pentru acești nativi

Cine are parte de schimbări

Balanță

Horoscop octombrie 2022. Apar niște schimbări în carieră care nu te mulțumesc atât de tare, dar tu ești singura persoană care poate să pună piciorul în prag. Dacă nu îți exprimi clar nemulțumirile, șefii sau colaboratorii vor continua în aceeași direcție.

Scorpion

Întâlnești o persoană care îți recunoaște calitățile și care te îndrumă pe un drum pe care nu ai avut curajul să mergi până acum. Se dovedește până la urmă că ai luat cea mai bună decizie când i-ai ascultat sfaturile.

Săgetător

Ești printre cei care trebuie să lase niște lucruri și niște persoane în urmă, dacă vrea cu adevărat să evolueze cu succes în această toamnă. Pot să apară și zile instabile, dar trebuie să ai niște țeluri clare, către care să te îndrepți.

Capricorn

Horoscop octombrie 2022. Ești între ciocan și nicovală din cauza unui conflict între persoane apropiate ție, dar calea neutralității este cea mai bună alegere. Lucrurile se vor aplana spre mijlocul acestei luni, apoi vei avea parte de liniște.

Vărsător

Tot ai încercat să iei pauze în ultimele luni, dar nevoia de bani te-a făcut să te forțezi prea mult și să te aglomerezi foarte tare cu munca. A venit momentul să iei o pauză prelungită în această lună, poate chiar să pleci în concediu într-un loc drag ție.

Pești

Ai pornit cu emoții pe un drum nou în viață, dar nu trebuie să îți faci griji. Astrele vor fi de partea ta și te vei bucura de protecția divină în următoarele săptămâni. Sunt șanse mari să îți împlinești un vis măreț mai vechi spre finalul lunii.

Citește și: Horoscop 2022. Cinci zodii care vor avea noroc cu carul. Ei se vor îmbogăți anul acesta

Share: