Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Una dintre cele mai importante părți ale unei relații este transparența. A fi clar cu privire la gândurile, sentimentele și dorințele celuilalt este crucial pentru o relație de lungă durată. Cu toate acestea, timiditatea și ezitarea stau în calea acestei transparențe. Iată care este dorința ta secretă într-o relație, bazată pe semnul tău zodiacal.

Vărsător. Tânjești după libertate intelectuală și independență. Astfel, vrei ca partenerul tău să aibă suficientă încredere în tine pentru a te lăsa să te descurci uneori pe cont propriu.

Berbec. Ești o persoană căreia îi place mereu să păstreze lucrurile reale. De aceea ai nevoie de un partener care să nu-ți întoarcă spatele doar pentru că ești sincer.

Rac. Ai o inimă foarte bună și iubitoare și te aștepți la același lucru. De aceea vrei ca partenerul tău să facă un efort pentru a avea grijă de tine.

Capricorn. Te aștepți ca partenerul tău să-ți aprecieze vasta înțelepciune și inteligență. Vrei să știe că poate învăța multe de la tine.

Gemeni. Ca orice om, ai făcut multe greșeli în trecutul tău. Îți dorești ca partenerul tău să fie acolo pentru tine, în ciuda istoriei tale.

Leu. Ai tendința de a căuta atenție și validare de la oamenii din jurul tău. Astfel, te aștepți ca partenerul tău să te valideze cu adevărat pentru tot ceea ce crezi că ești.

Balanță. Chiar tânjești după o legătură reală cu cineva. Vrei o persoană care să fie cu tine fără să te folosească sau să te manipuleze.

Pești. Vrei ca partenerul tău să muncească din greu pentru a face relația să meargă. Dorești un om dispus să depună efort pentru a menține dragostea vie în relația voastră.

Săgetător. Ești o persoană căreia îi place să se plimbe și să călătorească foarte mult. Îți dorești un partener căruia să nu-i este frică să plece în aventuri cu tine.

Scorpion. Ți-e foarte greu să te deschizi oricui. Astfel, îți dorești ca partenerul tău să te cunoască și să aibă încredere în tine. Vrei să fii cu cineva pe care să te poți baza oricând.

Taur. Ești foarte obișnuit să fii înțeles greșit din cauza pasiunii și intensității tale. De aceea vrei să fii cu cineva care să te aprecieze cu adevărat, în ciuda ciudățeniilor și excentricităților tale.

Fecioară. Ai standarde foarte înalte și asta poate fi o problemă pentru mulți oameni din jurul tău. Îți dorești pe cineva care să înțeleagă de ce ești așa cum ești.

Share: