Scandal înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities! Decizia fără precedent luată de Kanal D

Se pare că s-a stârnit un nou scandal uriaș înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities. Decizia fără precedent luată de Kanal D i-a scos din minți pe telespectatori. Ce s-a întâmplat, de fapt, acum?

Mai este puțin timp până când vom afla cine este câștigătoarea marelui premiu. Acest sezon se apropie cu pași repezi de final, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură ultima ediție.

Scandal înainte de finala Bravo, ai stil! Celebrities!

Tocmai de aceea, telespectatorii au fost cu atât mai indignați de decizia luată acum de Kanal D. Conform celui mai nou promo al emisiunii, postat pe contul oficial de Youtube, edițiile difuzate în timpul săptămânii, înainte de gală, vor apărea la TV începând cu ora 00.

A apărut imediat un val de reacții negative în mediul online, din cauza acestei dezvăluiri. Oamenii au criticat extrem de dur noua oră de difuzare a show-ului de la Kanal D.

“Ora 00:00? Așa se îngroapă o emisiune de pretins stil!”, “Nu pot înțelege, puteți avea un program fix. Ba aveați la 22.30, apoi la 23.00, apoi la 23.15, apoi 23.30, acum la 00.00, pe bune? O să pierdeți din audiențe…”, “”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de producătorii Bravo, ai stil! Celebrities.

Competiția pare că devine tot mai acerbă între Viviana Sposub și Raluca Dumitru. Fostele prietene nu se mai feresc deloc să își arunce săgeți și critici dure.

De altfel, în emisiunea Teo Show de astăzi, iubita lui George Burcea a dezvăluit că și-a ieșit din minți la filmări, însă imaginile încă nu au fost difuzate la TV. Rămâne de văzut dacă este vorba despre un scandal cu Raluca Dumitru.

Citește și:

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Dezvăluire rușinoasă! Alexandra Ungureanu, umilință totală pentru Andreea Tonciu

Maurice Munteanu, adevărul despre relația cu Iulia Albu! Lovitură pentru fosta colegă de la Bravo, ai stil!

Share: