Cum arăta Mădălina Pamfile la 17 ani. Fosta ‘elevă’ a lui Mazăre era complet naturală

Acum s-a aflat cum arăta, de fapt, Mădălina Pamfile la 17 ani. A devenit celebră în showbiz drept “eleva lui Radu Mazăre”, după ce a început o poveste de iubire cu fostul primar al Constanței.

Ulterior, frumoasa brunetă a ajuns și asistentă TV, dar a dispărut la un moment dat din showbiz. Acum este mamă, având două fetițe superbe, dar și o relație pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor.

Cum arăta Mădălina Pamfile la 17 ani

Multă lume a fost surprinsă când a văzut că Mădălina a revenit pe TV. Și nu a făcut-o oricum, ci a devenit una dintre cele mai bune concurente din sezonul 7 Bravo, ai stil!

Din păcate însă, deși se afla constant în top, niște probleme de sănătate i-au oprit parcursul în emisiunea de la Kanal D. Chiar și așa, ea păstrează și acum o relație strânsă cu admiratorii ei, în mediul online.

De data aceasta, Pamfile a decis să scoată din arhiva personală mai multe imagini cu prima ei ședință foto. Avea doar 17 ani și era încă total naturală, fără niciun fel de intervenție estetică.

“Primul meu shooting la 17 ani. Ce raceala m-a luat dupa. Si pentru cei ce vor zice ca aratam mai ok inainte “naturala” si ca acum etc vreau sa zic ca fizonomia se schimba dupa 12 ani.

Fiecare perioada are frumusetea ei, personal mi se pare ca la 30 de ani este ” apogeul frumusetii”. Cand eram adolesecenta m-am “luptat cu acneea” pana la 25. Dupa au inceput ridurile de expresie”, a scris Mădălina Pamfile, pe contul ei de Instagram.

Așa arăta Mădălina Pamfile, când avea doar 17 ani. Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Gest șocant în finala Bravo, ai stil! Celebrities! Ce i-a șoptit Ruxi la ureche Vivianei Sposub

Maurice Munteanu, dezvăluire șoc despre Viviana Sposub! ‘Nu voiam să vorbesc despre asta, dar…’

Share: