Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Multă lume s-a întrebat cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Frumoasa șatenă a decis să le prezinte tuturor pe Sofia și Samira, în prima lor apariție la TV.

Cu ani în urmă, era poreclită “eleva lui Mazăre”, apoi a dispărut din showbiz. Recent, a devenit una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, dar a fost nevoită să se retragă din competiție.

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities

Acum, vedeta a acordat un interviu celor de la Kanal D. Cu această ocazie a făcut niște dezvăluiri de suflet, atât despre Sofia și Samira, cât și despre bărbatul cu care se iubește cât se poate de discret.

„Sofia are programul ei de grădiniță, până după-amiaza. Cea mică petrece majoritatea timpului acasă, dar le mai aduc ocazional și la salon. Doar că trebuie să stau cu ochii pe ele ca pe butelie, pentru că nu știi ce se poate întâmpla. 

Am ajutor și mi-e puțin mai ușor. Seara este mai multă agitație, mai ales că fiica cea mare este în perioada în care nu vrea nimic. Doar eu pot să-i explic, astfel încât să ajungem în punctul dorit. (…)

Noi ne-am cunoscut acum 8 ani și timp de 3 ani am fost cunoștințe, prieteni. De cinci ani am decis să începem o relație și să ne privim altfel decât înainte. (…) Nu sunt foarte răbdătoare. Am mai citit și eu cărți de parenting și aș vrea să i-o dau doamnei care a scris pe Sofia, să vedem dacă ceea ce a scris funcționează.

Fiecare copil este diferit. Încerc să îi explic, dar după vine șantajul emoțional. O alint foarte mult și e foarte dependentă de mine. Pentru a ieși în oraș, la restaurant, ea trebuie să-mi strice două rujuri, trei pudre, pentru a mă lăsa să ies”, a dezvăluit Mădălina Pamfile la Teo Show.

Citește și:

Maurice Munteanu și Amna, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Schimb dur de replici la Kanal D

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Scandal între Ruxi și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil! Celebrities. Gestul care a scos-o din minți pe concurentă

Share: