Cine este, de fapt, Liviu Mihalca de la Survivor România. Motivul pentru care a fost descalificat

Seară incendiară la Pro TV! Decizii șocante și doi concurenți deja eliminați, în primele zile ale noului sezon. Liviu Mihalca pleacă acasă după doar o săptămână de difuzare a emisiunii.

În seara zilei de 18 ianuarie 2022, s-a decis eliminarea Xoniei din echipa Faimoșilor, în urma voturilor acordate de telespectatori. Însă, a mai fost luată și o decizie șocantă în privința unui Războinic.

Cine este, de fapt, Liviu Mihalca de la Survivor România?

Cu toate că începuse bine, după ce l-a învins pe Emil Rengle din echipa Faimoșilor, tânărul a decis că nu este locul lui aici. Daniel Pavel a anunțat apoi decizia echipei de la Pro TV: Războinicul a fost oficial descalificat.

”Consider că noi ne-am format ca un pumn și dacă un deget se rupe el trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului.

Consider că nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor, cum ar fi Faimoșii, ei au supraviețuit mai mult decât noi. Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive, nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și în locul meu poate merită cineva mai mult decât mine să intre.

Primele zile au fost ok, dar consider că nu pot să duc această competiție până la sfârșit, nu pot să o câștig și nu are rost să mă amăgesc pe mine și pe colegii mei. Survivor nu este pentru toată lumea, este mai greu decât se vede la televizor. Eu dansez, am voință pe traseu, dar nu mi-aș dori să nu mai pot să dansez apoi”, a declarat Liviu Mihalca de la Survivor România, în emisiune.

Are doar 22 de ani, fiind printre cei mai tineri concurenți din sezonul 3. Este dansator profesionist, la fel ca rivalul lui din echipa Faimoșilor, Emil Rengle. Pasionat de dansurile populare, are o relație cu o tânără superbă, alături de care se afișează des pe rețelele de socializare.

Citește și:

Imagini interzise minorilor! Cine este, de fapt, Ana Dobrovie de la Survivor România. A rămas fără sutien pe traseu

Cum arată mama fiului lui Daniel Pavel. Ce a dezvăluit prezentatorul Survivor România despre fosta lui iubire

Momente de groază la Survivor România! Andreea Tonciu, pe mâna medicilor

Share: