Dezvăluire rușinoasă! Alexandra Ungureanu, umilință totală pentru Andreea Tonciu

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu au fost rivale la Bravo, ai stil! Celebrities. Au fost implicate în multe scandaluri, și-au aruncat cuvinte grele, dar lucrurile păreau să se încheie în liniște în marea finală.

Andreea Tonciu a atacat-o constant pe câștigătoarea concursului. Ba chiar, la un moment dat, o acuzase că este îmbrăcată de Maurice Munteanu, chiar juratul emisiunii.

În marea finală părea că actuala concurentă de la Survivor România a acceptat înfrângerea și că se desparte prietenește de Alexandra Ungureanu. Se pare totuși că furia și frustrarea nu au dispărut. Asta pentru că Tonciu a continuat să o atace dur și după concurs.

Alexandra Ungureanu, umilință totală pentru Andreea Tonciu

Tocmai de aceea, Ungureanu a recunoscut că a ajuns să o blocheze pe brunetă pe rețelele de socializare. Cântăreața a fost invitată acum în emisiunea de pe Youtube Detectorul de Minciuni, prezentată de Oana Radu, tot o fostă concurentă din același sezon al emisiunii de la Kanal D. Cu această ocazie a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul șocante despre rivalitatea cu Andreea Tonciu.

“În ciuda discuțiilor pe care le-am avut și a capetelor pe care le-aș fi spart în momentul respectiv, îmi este foarte dor de tot ceea ce a însemnat Bravo, ai stil! Cred că fiecare dintre noi a avut rolul ei acolo. Indiferent ce am avut de împărțit, cu mare drag… Chiar dacă am blocat-o pe Andreea Tonciu pe Instagram, asta nu înseamnă că nu ne mai putem întâlni. Mi-ar face mare plăcere.

A fost foarte greu de gestionat spre final. Asta pentru că ne părea rău în momentul în care cineva care ieșea chiar era pe bune. Orice s-ar fi întâmplat între noi s-a legat ceva. Cu Andreea… eu recunosc că am multe momente în care sunt impulsivă și fac un gest fără să număr până la 30 de secunde.

Și a apărut la un moment dat cu sora ei într-o emisiune și a pus problema uitând felul pacifist în care am încheiat sezonul. Mi se pare că a existat acolo ceva care a zgândărit-o. Și-a adus aminte de războiul pe care noi l-am avut. A spus despre mine niște lucruri… faptul că sunt artistul dar nu am voce, m-a deranjat”, a dezvăluit Alexandra Ungureanu despre Andreea Tonciu.

Citește și:

Maurice Munteanu și Amna, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Schimb dur de replici la Kanal D

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Maurice Munteanu, adevărul despre relația cu Iulia Albu! Lovitură pentru fosta colegă de la Bravo, ai stil!

Share: