Georgiana Elisei, pe masa medicului estetician. Iubita lui Jador scoate din buzunar 3.500 de euro ca să se transforme

Georgiana Elisei a ajuns pe masa medicului estetician. Se pare că iubita lui Jador a decis să se transforme, iar pentru a-și îndeplini acest vis este gata să scoată din buzunar 3.500 de euro.

Cei doi au avut o relație cu năbădăi, dar acum s-au împăcat iar. Fanii lor speră ca Jador să fie mai cuminte de data aceasta, pentru că manelistul a mai înșelat-o pe Georgiana în trecut.

Georgiana Elisei, pe masa medicului estetician

La Survivor România, cântărețul a plâns de mai multe ori în hohote. A recunoscut că a greșit enorm în relația cu tânăra care i-a fost aproape înainte ca Jador să cunoască celebritatea.

Prin gesturile pe care le-a făcut, dar și prin aventurile cu alte femei, manelistul a reușit doar să o îndepărteze pe cea pe care o dorea drept soție. După întoarcerea din Republica Dominicană, părea că lucrurile s-au așezat între ei, dar au avut iar o perioadă agitată.

Acum, după ultima împăcare, tânăra s-a decis să facă o intervenție estetică și să înceapă să se transforme. Dezvăluirea a fost făcută pe contul de Instagram Viperele Vesele, unde fanii iubitei lui Jador au putut să vadă o filmare cu Georgiana Elisei pe masa esteticianului.

Însă, comentariile nu au fost unele prea pozitive. Mulți internauți consideră că tânăra apelează la această operație doar pentru a reuși să îl țină pe Jador lângă ea. “Este cadoul pentru împăcare”, “E deștept Jador, ce zice: o transform pe femeia iubită într-o bombă, ca alea cu care o înșel”, “Ăsta e contractul de împăcare”, sunt doar câteva dintre mesajele primite pe contul respectiv de Instagram.

Citește și:

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Sebastian Chitoșcă și soția lui se împacă? Ce mesaj i-ar fi transmis acum Alexandrei

Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Alex Velea. Câștigătorul Survivor România a rupt acum tăcerea

Share: