Dan Negru, adevăratul motiv pentru care pleacă de la Antena 1 la Kanal D: ‘Am văzut…’

Dan Negru a rupt tăcerea și a oferit câteva detalii importante, după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1 la Kanal D. A uimit pe toată lumea cu decizia luată, după mai bine de două decenii în aceeași echipă.

Prezentatorul TV are o istorie lungă la Antena 1. Aici a devenit “regele audiențelor”, fiind faimoase Revelioanele lui care au bătut orice record posibil. A fost mereu în top și a prezentat numeroase show-uri, dar acum a decis să încerce ceva nou.

Dan Negru, adevăratul motiv pentru care pleacă de la Antena 1 la Kanal D

Cu toate că mulți își doreau să afle ce s-a întâmplat între prezentatorul TV și șefii din Antene, Negru nu a dorit să ofere prea multe informații. Însă, din mesajul postat pe rețelele de socializare, se înțelege că ar fi fost niște probleme, dar că nu dorește să pornească vreun scandal public.

“Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla “regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna “să țintim luna”. “Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, este mesajul postat de Dan Negru, pe contul lui de Instagram.

Citește și:

Radu Ciucă și Viviana Sposub, dezvăluiri bombă despre relația lor! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

Violeta, fiica Andreei Marin, apariție de milioane. Ce a dezvăluit vedeta despre viitorul tinerei

Vlad Gherman, pe masa de operație. Cum se simte acum actorul din serialul Adela

Share: