Cu cine s-a cuplat iubita lui Ion Smecherul, tanarul promovat de Culita Sterp! Nu pare afectata de moartea simpaticului cioban

Ion Smecherul era un personaj indragit de multi romani, deoarece aparea constant in vlog-urile lui Culita Sterp. De meserie cioban, acesta a fost gasit fara suflare la inceputul lunii decembrie 2021, chiar in casa in care locuia. Inainte sa treaca in nefiinta, barbatul a trait o poveste de dragoste cu Simona.

Simona, femeia cu care s-a iubit Ion Smecherul, tanarul promovat de familia Sterp in diverse filmulete pe internet, are un nou iubit. Se pare ca femeia a trecut peste moartea simpaticului cioban. Potrivit bzi.ro, tanara apare intr-un filmulet alaturi de un alt barbat in ipostaze tandre: se saruta.

De pe YouTube, s-a aflat de legătura amoroasă pe care Ion Șmecherul a avut-o cu Simona, o fată dintr-un sat vecin. Cei doi au format un cuplu câteva luni. S-au despărțit, însă, brusc, cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie găsit fără suflare.

La început, relația dintre Ion Șmecherul și Simona a mers perfect. După o perioadă, s-au mutat împreună și aveau în plan să devină părinți. Ciobanul a pus, însă, punct poveștii de iubire, pe motiv că tânăra nu era deloc femeie de casă.

“Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, spunea Ion Șmecherul despre Simona, la puțin timp după despărțire.

La inceputul lunii decembrie 2021, Culiță Sterp a dezvăluit că Ion Șmecherul a murit după ce a intrat în comă aloolică. Bărbatul a băut enorm în ultima perioadă, deși apropiații i-au explicat că nu este bine pentru sănătatea lui.

“Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolica și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a anunțat Culiță Sterp, pe o rețea socială.

Share: