Zanni aruncă bomba despre sora lui Culiță, înainte de noul sezon Survivor: ‘Să nu vă fie milă niciodată de familia Sterp!’

Zanni aruncă bomba despre sora lui Culiță! Ce a anunțat acum câștigătorul sezonului 2 despre Geta Sterp, dar și despre familia ei.

După o perioadă în care a stat mai mult retras, câștigătorul Survivor România a revenit în forță pe rețelele de socializare. Într-o discuție online cu fanii, a fost adusă vorba despre sora fostului Faimos. Zanni nu s-a abținut și i-a răspuns cu sinceritate unui fan.

Zanni aruncă bomba despre sora lui Culiță! Ce a dezvăluit înainte de noul sezon Survivor

Unul dintre urmăritorii lui Zanni l-a întrebat pe acesta ce părere are, de fapt, despre Geta Sterp. Se vehiculează că sora lui Culiță ar fi printre concurenții din sezonul 3.

“Mie mi-e milă de Geta Sterpilor! Dar dacă va fi ok social și sportiv, cu siguranță vei fi corect în comentarii!”, este comentariul fanului lui Zanni. Protejatul lui Alex Velea a răspuns cât se poate de sincer, așa cum ne-a obișnuit.

“Să nu vă fie niciodată milă de familia Sterp! Și eu l-am subestimat pe Culiță, am zis ăsta-i înalt, e pămpălău, se împiedică pe acolo și Culiță a cam fost tăticul nostru. Sunt convins că se va descurca și sor-sa”, este mesajul transmis de Zanni pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a fost unul dintre preferații publicului. Concurentul din show-ul de la Kanal D avea șanse mari să ajungă în finală, fiind și unul dintre cei mai buni Faimoși pe traseu.

Însă, pentru că sezonul 2 s-a prelungit mult mai mult decât se știa inițial, a preferat să renunțe și să se întoarcă alături de iubita lui care era pe cale să îl aducă pe lume pe fiul lor, Milan.

Cu toate că se aștepta să fie “taxat” din punct de vedere financiar, Culiță Sterp și-a primit banii așa cum trebuia, ba chiar a mai primit și încă 1.000 de euro în plus ca dar din partea producătorilor, pentru bebelușul lui.

Citește și:

Geta Sterp le face praf pe divele din showbiz: ‘O să îmi sară în cap!’

Schimb de replici între Daliana Răducan și fiica lui Răzvan Simion. Ce i-a putut spune Ianca

Anamaria Prodan, decizie fără precedent! Ce a anunțat acum, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Share: