Cine era, de fapt, Ion Șmecherul. Doliu în familia lui Culiță Sterp

Vestea că Ion Șmecherul a murit i-a devastat pe toți cei din familia lui Culiță Sterp, dar și pe fanii care îi urmăresc în mediul online. Cine a fost, de fapt, bărbatul?

Mama Geta și-a crescut mereu copiii în spiritul generozității. Chiar dacă au ajuns să aibă mulți bani, copiii ei au ținut mereu cont de cei nevoiași și au ajutat mai multe persoane atât cât au putut de mult.

Cine era, de fapt, Ion Șmecherul, bărbatul ajutat de familia Sterp?

Printre aceștia s-a numărat și cel poreclit Ion Șmecherul. Geta Sterp, sora lui Culiță, a anunțat cu lacrimi în ochi pe internet că acesta s-a stins din viață, din cauza consumului excesiv de alcool.

Ion Șmecherul lucra pentru un văr de-ai tatălui lui Culiță Sterp. Îl ajuta pe acesta la oi, dar sufletul lui bun i-a făcut pe copiii mamei Geta să se apropie de el. Era muncitor și îi făcea pe toți să râdă, așa cum s-a putut vedea în toate vlogurile în care a apărut alături de familia Sterp.

Iancu a reușit, împreună cu sprijinul celor care au donat, să strângă suficienți bani pentru ca Ion Șmecherul să aibă propria lui casă. Din păcate însă, nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

Doliu în familia lui Culiță! Mesajul transmis de Iancu

“Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu…eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi …și îmi spune” A murit…ION SMECHERUL” Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui..glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus.

Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți..însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam…a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre. Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată.

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felullui de a fi…iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte! Odihneste-te in pace, suflet bun!”, este mesajul postat de Geta Sterp, pe rețelele de socializare.

”Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris și Iancu Sterp.

Citește și:

Mirela Vaida, mesaj emoționant pentru români de 1 decembrie: ‘Să ne creștem copiii în credință față de Dumnezeu!’

Cuza de la Asia Express, mesaj pentru Mihai Petre și Elwira! A dat cărțile pe față după ce a pierdut

Smiley și Gina Pistol, în culmea bucuriei! Cântărețul a făcut anunțul

Share: