Culiță Sterp revine la Survivor România! Anunțul făcut acum de fostul Faimos

Anunț neașteptat făcut acum de Fostul Faimos! Culiță Sterp revine la Survivor România, în jungla dominicană. Cântărețul a făcut dezvăluirea pe contul lui de Instagram, după ce s-a fotografiat alături de Daniel Pavel.

Momentan nu se știe sigur dacă este vorba despre un moment special care va fi inclus în cadrul emisiunii sau dacă el s-a dus pur și simplu în vizită. Însă, mai multe detalii vom afla curând.

Fostul Faimos revine la Survivor România!

Cântărețul a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din sezonul trecut. A făcut parte din echipa Faimoșilor și era văzut de mulți drept un potențial câștigător. Însă, situația de acasă l-a forțat să renunțe mai devreme la acest proiect, după ce durata concursului s-a prelungit prea mult față de înțelegerea inițială.

Fanii s-au bucurat enorm să îl revadă acum pe Culiță Sterp alături de prezentatorul Survivor România. De asemenea, în spatele celor doi, se poate observa actuala echipă a Războinicilor.

“Ba să crezi! Să vezi cu cine am jucat. Postez Vlog miercuri”, i-a răspuns Culiță Sterp unuia dintre urmăritorii săi din mediul online.

Chiar dacă a pierdut atunci șansa câștigării marelui premiu, dar și niște bani frumoși, cântărețul a primit de la viață cel mai frumos cadou posibil: fiul său, Milan.

Daniela, partenera de viață a artistului, era însărcinată atunci când acesta a plecat la Survivor România. Cu toate că știau inițial că vor avea o fetiță, au aflat ulterior, spre surprinderea lor, că vor avea, de fapt, un băiețel. Mai mult decât atât, Culiță a primit vestea chiar în timp ce se afla în competiție.

Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp?

Cei doi se cunosc încă de pe vremea când erau elevi, dar Daniela l-a văzut mai mult ca pe un prieten decât ca pe un potențial iubit. După mai mulți ani, când mariajul cu Carmen de la Sălciua a eșuat, Culiță și-a dat seama că o iubește cu adevărat pe Daniela Iliescu. Însă, nu i-a fost deloc ușor să o convingă să îi devină parteneră de viață.

„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă’, a mărturisit Culiță Sterp.

Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură.

Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de a și vreau să vă spun că a trecut mult tip până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac’, a mai dezvăluit Culiță Sterp, pe Youtube.

Citește și:

Geta Sterp le face praf pe divele din showbiz: ‘O să îmi sară în cap!’

Ce se întâmplă, de fapt, cu Beni. Iancu Sterp a făcut acum anunțul

Daniela Iliescu, mesaj pentru Milan. Ce a transmis iubita lui Culiță Sterp

Share: