Se dau 500 de lei pentru clienții Kaufland! Află chiar acum ce trebuie să faci

Bucurie mare pentru clienții Kaufland! Cum poți să primești 500 de lei, sub formă de vouchere? S-a aflat chiar acum ce trebuie să faci ca să te numeri printre norocoși.

În vremurile acestea dificile în care trăim, orice ajutor financiar este binevenit. Tocmai de aceea conducerea faimosului lanț de supermarketuri a decis să îi ajute pe clienții care se află într-o situație mai sensibilă.

Se dau 500 de lei pentru clienții Kaufland!

Printr-o postare de pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul companiei, s-au anunțat mai multe detalii despre această campanie. (Pentru mai multe detalii și regulament intră AICI)

„Cine n-are somn și se trezește de dimineață… primește tag în comentarii. Iar tu ai șansa să câștigi unul din cele 3 vouchere Kaufland în valoare de 500 lei. Și nici nu trebuie să te trezești cu noaptea-n cap!”, este mesajul postat pe pagina oficială a lanțului de supermarketuri Kaufland.

Jos pălăria! Gestul uriaș făcut de un curier de la Tazz în supermarket

Afaceristul se afla într-un Kaufland din București, atunci când s-a apropiat un bărbat de el. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat! Povestea aceasta fabuloasă a avut apoi urmări nebănuite. Deși muncește pe post de curier și are acasă cinci copii, bărbatul a ținut să îi ofere afaceristului o sumă pentru actele lui de caritate.

“152 de lei. Sunt zile și întâmplări în viața mea care trebuie povestite. Așa este și cea de ieri. Pe scurt: eram în Kaufland pe Barbu Văcărescu. Ma aflam printre rafturi, împreună cu Marco CEO-ul de la Kaufland Romania, Katharina șefa de la CSR, Ioana de la #spitalepublicedinbaniprivati și alți câțiva oameni, când s-a apropiat de mine un domn.

– Vino puțin! m-a strigat el. M-am dus.

– Băi, am cinci copii acasă dar tare sunt mândru de ce faci. Ia aici…

Omul a băgat mâna în buzunar și a scos un mic teanc de bancnote (părea a fi tot ce are la el) și mi le-a pus în mână. Am simțit ca intru în pământ de rușine. L-am rugat sa nu facă asta, sa ii pună în contul fundației, am strigat la Ioana sa vină să îi ia datele pentru contract și chitanța.

– Lasă, lasă, știi tu ce sa faci cu ei.

Erau 152 de lei. Când am ridicat capul din numărătoare l-am văzut din nou pe omul meu. Avea un ghiozdan cu Tazz în spate și s-a suit pe bicicleta cu care făcea livrările. I-am făcut o poză când am trecut cu mașina pe lângă el”, este mesajul postat de Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Veste bună pentru clienții Vodafone! Este gratuit până pe 31 martie

Ce se întâmplă dacă primești acest mesaj pe WhatsApp sau pe e-mail. Pericolul este uriaș!

Veste fabuloasă pentru clienții Digi RCS RDS! Durează patru luni și plătești doar la jumătate de preț

Share: