Un afacerist a rupt tăcerea: ‘O știu pe Andra înainte de Măruță’. Ce făcea cântăreața când era necunoscută

Un afacerist din România a rupt tăcerea! Milionarul a cunoscut-o pe Andra înainte ca artista să îl întâlnească pe Cătălin Măruță. Acum a dezvăluit ce făcea cântăreața pe vremea când era necunoscută.

Sorin Constantinescu s-a întâlnit într-una dintre călătoriile sale cu doi vloggeri îndrăgiți de travel: Natalia Ciobanu și Marian Borcea. Cei trei au stat la o discuție prietenească și așa au ajuns să o menționeze și pe soția lui Cătălin Măruță.

Un afacerist a rupt tăcerea: ‘O știu pe Andra înainte de Măruță’

Se pare că tatăl artistei știa încă de la început cum să o promoveze. În perioada în care Andra era doar o adolescentă, el îi deschidea ușile și aranja inclusiv concerte gratuite, cu scopul de a o face cunoscută publicului.

“O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu știu de unde, și mă ruga taică-su: ‘Domne, vreau să cânte fata mea gratis!’

Omul foarte deștept, taică-su era impresarul ei. ‘Vreau să o lăsați să cânte numai să știu eu că a cântat la Hilton. Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea’ (n.r. asta i-a mai spus tatăl Andrei)

Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei, el a ridicat-o foarte mult. Nu îmi place Măruță, dar îmi place Andra”, a dezvăluit afaceristul, în vlogul postat pe contul lui de Youtube.

Cine este milionarul Sorin Constantinescu?

Este extrem de discret, dar are în spate o carieră deosebit de impresionantă în domeniul jocurilor de noroc. A fost, pe rând, antreprenor, lider de asociație, manager, specializată în combaterea fraudelor, a spălărilor de bani, dar și în prevenirea dependenței de jocuri de noroc.

Citește și:

Gestul uluitor făcut de un milionar din România! Cazul care i-a emoționat pe toți până la lacrimi

Cine este, de fapt, Horațiu Nicolau, presupusul nou iubit al Lidiei Buble. Milionarul este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea

Cătălin Oprișan, dezvăluiri senzaționale despre Adrian Păunescu și Nicolae Ceaușescu! Ce s-a întâmplat între cei doi, la o partidă de vânătoare

Share: