Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț! Ce a spus despre Marian Drăgulescu: ‘Mi-a dat cu pumnii’

Larisa Drăgulescu va fi invitată în emisiunea În Oglindă, în data de 21 martie 2022. Cu această ocazie, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, actualul concurent Survivor România, rupe tăcerea despre bătăile încasate în timpul căsniciei.

Au fost căsătoriți între 2006 și 2009, iar din relația lor au apărut doi copii minunați. Se pare însă că nici venirea lor pe lume, nici dragostea care i-a legat cândva pe Larisa și Marian, nu au fost suficiente pentru a-i putea ține împreună.

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț

Destrămarea familiei lor a fost una cu scandal și acuzații grave. Dacă fostul gimnast a recunoscut în interviul cu Denise Rifai că și-a bătut fosta soție, dar a susținut că și ea a fost violentă cu el, acum Larisa dezvăluie că și familia lui Marian a detestat-o de la început.

„Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. (…) Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd.

Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă 2 ani, am aflat că nu aude. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid. Pur și simplu devenisem așa ca o pacoste pentru toată familia mea. (…) Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat după ce voi face întreruperea de sarcină”, a dezvăluit Larisa Drăgulescu, în emisiunea În Oglindă.

Marian Drăgulescu a mărturisit că a fost violent cu fosta soție

Căsnicia cu Larisa a fost plină de scandaluri și reproșuri. Marian Drăgulescu a recunoscut că a fost agresiv cu fosta soție. Se pare că violența fizică și verbală a fost reciprocă. Amândoi erai implicați într-o relație toxică și nu ajungeau la un consens. Erau doi tineri care, în loc să aibă o relație plină de înțelegere, ajungeau să scoată ce era mai rău.

Marian a povestit că de multe ori Larisa era cea care iniția conflictul și sărea la bătaie. A declarat că el este o persoană care încearcă să aplaneze conflictul până în ultimul moment. Este un om calm care preferă să rămână singur atunci când este agitat. Marian a declarat că nu este deloc mândru de aceste evenimente din viața sa. De multe ori se abținea și nu răspundea atacurilor din partea soției.

Îi pare rău pentru acele momente în care și-a pierdut controlul. Gimnastul spune că a învățat din aceste greșeli să nu se mai pună în astfel de situații. Se pare că greșelile din trecut l-au ajutat să se educe. De atunci, nu a mai fost violent cu altă femeie. A fost singura relație în care au existat certuri, scandaluri și acte de violență.

Share: