Veste bună pentru clienții Vodafone! Este gratuit până pe 31 martie

Veste bună pentru clienții Vodafone! Oferta este valabilă în perioada următoare, până în data de 31 martie 2022 și este totul gratuit. A fost făcut acum anunțul mult așteptat.

Compania de telecomunicații se alătură eforturilor menite să îi ajute pe cei prinși în războiul din Ucraina. Tocmai de aceea le oferă abonaților o șansă nesperată prin care pot ține legătura cu cei dragi rămași în țara vecină, fără să scoată un ban din buzunar.

Veste bună pentru clienții Vodafone! Este gratuit până pe 31 martie

Dacă ești client al companiei și vrei să apelezi pe cineva din Ucraina sau să dai un SMS cuiva aflat în aceeași situație, atunci trebuie să știi că nu te costă absolut nimic să faci asta. Însă, oferta este valabilă doar până în data de 31 martie 2022.

“Suntem alături de clienții noștri afectați de situația din Ucraina. Dacă ești abonat Vodafone, în perioada 25.02-31.03.2022 ai apeluri și SMS-uri internaționale gratuite către Ucraina, ca să ții legătura cu cei dragi.

De asemenea, clienții noștri aflați în roaming pe teritoriul Ucrainei beneficiază de internet și apeluri gratuite către orice destinație, până pe 31 martie inclusiv”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială Vodafone România.

Ce se intampla daca te suni pe propriul numar de telefon. Orange, Digi, Vodafone sau Telekom?

O tanara de pe TikTok si-a pus intrebarea: Ce se intampla daca te suni pe tine pe propriul numar de telefon. Aceasta si-a pus in aplicate curiozitatea si a filmat momentul, spre amuzamentul celor care o urmaresc. Zeci de mii de romani au apreciat experimentul.

“Ce se intampla daca te suni pe tine de pe propriul numar?”, a fost intrebarea pe care si-a pus-o Lucy, o tanara care are peste 486.000 de urmaritori pe TikTok. Aceasta s-a sunat si a inregistrat momentul. Dupa ce si-a apelat numarul, o voce din centrala a reperat apelul ca fiind ocupat: “Linia apelata este momentan ocupata, va rugam reveniti”. (Vezi AICI ce se întâmplă)

Citește și:

Veste fabuloasă pentru clienții Digi RCS RDS! Durează patru luni și plătești doar la jumătate de preț

Coduri secrete pentru telefonul mobil. Ce se întâmplă dacă tastezi codul *#1234# și apoi apelezi

Ce se întâmplă dacă stai pe telefon când e pus la încărcat?

Share: