Veste fabuloasă pentru clienții Digi RCS RDS! Durează patru luni și plătești doar la jumătate de preț

Începutul de primăvară aduce o nouă veste fabuloasă pentru clienții Digi RCS RDS! Totul durează patru luni, timp în care plătești asta doar la jumătate de preț. Despre ce este vorba, de fapt?

Compania oferă constant o serie de oferte fabuloase pentru clienți. De data aceasta, nu mai trebuie să alegi între abonamentul de televiziune și cel de internet.

Veste fabuloasă pentru clienții Digi RCS RDS!

Acum îți permiți să le plătești pe amândouă, pentru că abonamentele vin cu o reducere de 50 la sută în primele luni. Însă, nu este obligatoriu, pentru că primești oricum această reducere incredibilă și în cazul în care comanzi doar oferta de televiziune sau doar pe cea pentru internet.

De asemenea, fiecare extraopțiune pe care o alegi va veni și ea cu reducere. Așadar, este momentul perfect să vezi ce îți face cu ochiul dintre propunerile Digi RCS RDS.

“Televiziune sau internet? Mai bine amândouă. E cel mai bun moment să le ai pe ambele, fiindcă vin cu 50% reducere în primele 4 luni. Le poți comanda împreună sau poți opta doar pentru ce-ți lipsește, promoția e pentru tine. Adaugă și extraopțiunile dorite și le primești și pe acestea la reducere”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a companiei.

Care sunt condițiile pentru clienții care vor să beneficieze de această ofertă?

Pe site-ul companiei se arată cât timp este, de fapt, valabilă această ofertă, dar și care sunt regulile pe care trebuie să le respecte neapărat clienții.

“Oferta destinată consumatorilor este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 11 – 24 martie 2022, exclusiv pe www.digi.ro, pentru cei care contractează un abonament nou de internet fix sau/și un abonament nou de televiziune, pe o perioadă contractuală de 24 de luni. De asemenea, reducerea se aplică și pentru extraopțiuni dacă sunt în aceeași comandă cu un serviciu fix de televiziune sau internet.

În baza campaniei, clienții vor plăti fiecare serviciu la jumătate de preț, în primele 4 luni, inclusiv fiecare extraopțiune contractată împreună cu un abonament de televiziune sau/și de internet fix. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte promoționale care sunt deja aplicate. Existența unor astfel de promoții la momentul achiziției serviciilor din oferta curentă conduce automat la anularea promoțiilor inițiale”, se arată și pe site-ul Digi.ro.

Citește și:

Digi RCS RDS, lovitură totală pentru unguri! Câți bani câștigă românii din mutarea anului

Ce se intampla daca te suni pe propriul numar de telefon. Orange, Digi, Vodafone sau Telekom

Digi RCS RDS a dat lovitura! Este record absolut în România

Share: