Reactia radicala a lui Mihai Bendeac. Ce a spus despre iubita lui Catalin Scarlatescu

Catalin Scarlatescu este indragostit de o actrita din Romania. Este vorba despre Doina Teodoru, iar cei doi au plecat impreuna intr-o vacacanta tocmai in Thailanda. Amorezii au fost fotografiati in timp ce se saruta, iar acum relatia lor nu mai este secreta. Dar cine este, de fapt, Doina Teodoru?

Doina Teodoru a aparut de nenumarate ori la TV si a facut Romania sa rada in gogote. Actrita este originara din Galati si are 31 de ani. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la iUmor pe care l-a si castigat. Dupa ce a pus mana pe marele trofeu, popularitatea ei a crescut si a primit foarte multe oferte.

Dupa ce a participat la iUmor, Doina Teodoru a fost luata la ochi de Mihai Bendeac si a primit un rol in serialul Baieti de oras.

“Cred ca este cea mai mare diferenta intre auditii si finala pe care eu am vazut-o aici vreodata. Ai fost de zece ori mai buna acum. A fost senzational. Culmea este ca desi textul este exceptional, la tine primeaza interpretarea. Asa ca eu o sa votez pentru un personaj interpretat de o actrita mare. Ai fost geniala. Sunt cel mai fericit om din lume”, a declarat Mihai Bendeac in seara finalei iUmor, inainte sa se anunte numele castigatorului.

Share: