Mutare bombă în televiziune! Două vedete Antena 1 vor avea o emisiune la ProTV

S-a anunțat o nouă mutare bombă în televiziune! Două vedete Antena 1 au bătut palma cu rivalii și vor avea o emisiune la ProTV. Despre cine este vorba, de fapt, și unde îi vei putea urmări?

Puțină lume se aștepta la o astfel de mutare din partea lor. Speak și Ștefania, căci despre ei este vorba, au devenit printre cei mai îndrăgiți concurenți din emisiunea Asia Express.

Mutare bombă în televiziune! Vedetele Antena 1 vor avea o emisiune la ProTV

Iată însă că acum au renunțat la Antena 1 și au ales să accepte propunerea rivalilor din Pache Protopopescu. Emisiunea lor va putea fi vizionată contra cost, pe Voyo.ro.

Șefii postului au decis în ultima perioadă să revitalizeze acest proiect online. După ce s-a anunțat emisiunea lui Zanni, au urmat noi emisiuni care vor putea fi urmărite pe această platformă de către telespectatori.

Mutare bombă în televiziune! Noul show în care sunt implicați Speak și Ștefania este, de fapt, un fel de reality show, asemănător cu un vlog de travel. Se numește “Aventura, strigați ura!” și va include filmări din vacanța acestora, din Dubai, Seychelles, Jakarta și Bali, anunță Pagina de Media.

Emisiunea celor doi va fi difuzată de marți până vineri, zilnic, începând cu ora 20.00.

„Aventura, strigaţi ura! este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine şi Ştefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanţă prelungită, o vacanţă în care am vrut să combinăm, cum am ştiut noi mai bine, aventura cu relaxarea.

Am documentat toate peripeţiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport şi testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare şi aşa a ieşit un jurnal de călătorie autentic şi plin de haz. Garantez că vă veţi distra cu noi şi nu doar atât, veţi vedea peisaje de vis şi detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a declarat Speak, conform sursei citate anterior.

Mutare bombă în televiziune! Citește și:

E clar! Speak a rupt acum tăcerea despre Adelina Pestrițu. Lovitură umilitoare pentru brunetă

Fetița Ginei Pistol a început să facă primii pași. Cum a filmat-o iubita lui Smiley pe Josephine

Gestul uluitor făcut de un milionar din România! Cazul care i-a emoționat pe toți până la lacrimi

Share: