S-a decis oficial! Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa. Simona Gherghe a reacționat public: ‘Simt că…’

S-a aflat decizia oficială! S-a anunțat ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea Mireasa. Simona Gherghe a ținut să reacționeze public și să transmită un mesaj telespectatorilor. Ce a dezvăluit acum?

Se petrec schimbări radicale în trustul Antenelor. După scandalul legat de scoaterea bruscă și fără explicații din grilă a emisiunii Stand Up Revolution, se anunță noi schimbări care vizează emisiunile Mireasa și Acces Direct.

S-a decis oficial! Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa

Dacă în cazul Acces Direct emisiunea se mută complet pe Antena Stars, în cazul emisiunii Mireasa se schimbă ora de difuzare. Telespectatorii i-au scris imediat prezentatoarei Simona Gherghe, iar aceasta le-a răspuns prin intermediul rețelelor de socializare.

“Dragilor, sunteti atenti, da? Vreau sa va anunt ceva: de luni, 28 februarie, ne vedem in fiecare zi cu o ora mai tarziu. Asadar, va astept la “Mireasa”, de la ora 15.00 si vom fi impreuna, pana la ora 17.00. Cumva, simt ca e mai bine.

Am primit nenumarate mesaje de la voi, in care imi spuneati ca ajungeti acasa tarziu si nu apucati sa vedeti emisiunea voastra preferata. Sper ca noul program sa adune in fata televizoarelor si mai multi prieteni ai emisiunii.

In rest, cum ne stiti! Venim in fiecare zi, in casele voastre, cu cele mai importante momente din reality-show si cu concurentii vostri preferati.

Va multumim ca ne sunteti alaturi, ca iubiti atat de mult acest format, ca traiti, cu sufletul, alaturi de cei din casa “Mireasa”. Si, la cat mai multe nunti, la finalul sezonului! Dar mai ales, povesti adevarate de iubire!”, a declarat Simona Gherghe, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Mirela Vaida, prima reacție după ce emisiunea Acces Direct a fost scoasă de pe Antena 1

Teo și Costel, primele reacții după ce Antena 1 a scos Stand Up Revolution din grilă

Dan Negru, adevăratul motiv pentru care pleacă de la Antena 1 la Kanal D: ‘Am văzut…’

Share: