Mirela Vaida, prima reacție după ce emisiunea Acces Direct a fost scoasă de pe Antena 1

Mirela Vaida a avut prima reacție publică, după ce emisiunea Acces Direct a fost scoasă din grila Antena 1. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales pentru că șefii postului anunțaseră inițial că va fi difuzată atât pe postul pe care s-a lansat, dar și pe Antena Stars.

Se pare însă că acum s-a renunțat total la difuzarea pe Antena 1. Pare că se încearcă o revigorare a fostului post Antena 2, așa cum se numea înainte.

Mirela Vaida, mesaj după ce Acces Direct a fost scoasă de pe Antena 1

Toată lumea aștepta o reacție din partea Mirelei Vaida. Prezentatoarea a transmis în cele din urmă un mesaj public, prin intermediul rețelelor de socializare. Ea pare să evite să comenteze decizia șefilor ei.

În schimb, a ținut să le mulțumească tuturor celor care se uită la emisiune. De asemenea, a anunțat și că va avea în continuare alte proiecte și pe Antena 1, spre marea bucurie a urmăritorilor ei.

“Sa vina primavara! Noi o asteptam cu vesti bune! Din 28 februarie, @acces_directoficial se vede exclusiv pe @antenastarsoficial ‼️ De la ora 16, timp de 3 ore, zilnic, in direct‼️ Va astept cu aceeasi pasiune si exuberanta si va multumim pentru interesul pe care ni-l aratati, indiferent de ora sau postul TV de pe care emitem!

Acces Direct, probabil cel mai puternic brand tv si, probabil, singura emisiune zilnica cu si despre oameni, cu toate problemele lor, va multumeste ca ne sunteti aproape si ca aveti incredere in noi! Si, curand, vin cu noi proiecte si pe @antena1_oficial‼️ Va imbratisam!”, este mesajul postat de Mirela Vaida, pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat vestea legată de emisiunea Acces Direct.

Citește și:

Mirela Vaida, mesaj emoționant de ziua fiicei sale! Ce i-a transmis Carlei

Mirela Vaida, anunț neașteptat despre fiul ei cel mic! ‘Gata! Drum bun, băiețel!’

Cum arată Mirela Vaida nemachiată. Așa reușește să se mențină într-o formă de invidiat

Share: