Soarele în zodia Capricorn 21 decembrie 2021. Cele mai afectate zodii, înainte de Crăciun

Soarele intră în zodia Capricorn în data de 21 decembrie 2021. Acest final de an nu este deloc unul liniștit, fiind plin de evenimente astrologice care ne dau viața peste cap.

Află care sunt cele mai afectate zodii, chiar înainte de Crăciun. Cine primește vești bune și cine are parte de ghinion? Astrele pregătesc surprize majore pentru mai mulți nativi.

Soarele în zodia Capricorn 21 decembrie 2021

Berbec

Sporul îți intră în casă și nu mai pleacă de sărbători. Ai noroc și la bani, primești o primă sau o mărire de salariu din partea șefilor. Te aduci la zi cu toate datoriile.

Taur

Ai parte de zile agitate, cu multe conflicte. Stai pe un butoi cu pulbere la locul de muncă, iar această situație imprevizibilă te consumă emoțional. Nu lua o decizie bazată doar pe emoții.

Gemeni

Ești atât de concentrat pe realizările profesionale, încât cei din jurul tău încep să se simtă neglijați. Ai grijă pentru că pot apărea situații tensionate în viața de cuplu.

Rac

Ești parcă prins între ciocan și nicovală. Nu reușești să îți găsești liniștea, iar problemele din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra ta. Reușești totuși să judeci la rece și să iei cea mai bună decizie.

Leu

Cineva apropiat îți face o surpriză majoră și te ajută să depășești niște momente dificile. Te ajută fie cu bani, fie cu lucrurile de care aveai acum cea mai mare nevoie.

Fecioară

Astrele îți aduc o rază de lumină pe plan sentimental. Norocul îți surâde și găsești persoana cu care să îți împarți bucuriile și necazurile pe final de an.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Cele mai afectate zodii, înainte de Crăciun

Balanță

Un prieten drag are nevoie de ajutor, dar pe tine te macină faptul că nu poți face mai mult. Nu uita că uneori o vorbă bună valorează mai mult decât orice avere, iar prietenia ta este neprețuită!

Scorpion

Te-ai încăpățânat în ultima perioadă să mergi singur înainte, dar realizezi că nu ai procesat cum trebuie niște emoții. Apelezi la sfaturile unor prieteni sau chiar al unu psiholog.

Sagetător

Soarele în zodia Capricorn îți aduce în cale o serie întreagă de coincidențe stranii. Începi să crezi că este, de fapt, Universul care îți arată drumul cel bun.

Capricorn

Te gândești tot mai serios să faci o reconversie profesională. Îți iei câteva zile libere în care să te odihnești, dar și să te gândești. Începi anul următor cu forțe proaspete.

Vărsător

Este o perioadă de calm în viața ta, așa cum nu a mai fost de prea multă vreme. Ai timp, în sfârșit, să duci la bun sfârșit toate proiectele la care ai muncit din greu.

Pești

Ai niște stări de agitație care nu îți dau pace. Te nemulțumesc niște lucruri din viața ta, dar încă nu ai curajul de a lua o decizie definitivă.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: