Tiberiu Argint, replică usturătoare despre relația cu Andreea Bălan. Ce a dezvăluit acum fostul iubit al cântăreței

Tiberiu Argint a fost foarte discret pe parcursul relației cu Andreea Bălan, dar acum a dat o replică usturătoare în mediul online, după despărțirea lor. Ce a dezvăluit afaceristul?

Conform celor de la Cancan, se pare că lui Tiberiu i-ar fi priit notorietatea fostei sale iubite. La scurt timp după ce au format un cuplu, fratele Soniei Argint a făcut lobby și a reușit să cumpere franciza pentru țara noastră de la compania daneză de electricitate al cărei angajat era la acel moment.

Tiberiu Argint, replică usturătoare despre relația cu Andreea Bălan

Cântăreața ar fi fost, conform aceleiași surse, mai mult decât un talisman norocos pentru iubitul ei din acel moment. Tiberiu le-ar fi explicat șefilor săi că Andreea este o vedetă iubită în România, care ar putea aduce un plus de valoare afacerii respective.

Vedeta părea că și-a ținut partea ei de promisiune, căci a menționat în mai multe postări de pe rețelele de socializare compania daneză. Scenariul nu pare să fie unul greu de crezut, ținând cont că Andreea Bălan și-a mai ajutat foștii iubiți în afaceri, cel mai bun exemplu fiind Keo.

Însă, Tiberiu Argint a reacționat tranșant în mediul online, după ce a apărut știrea respectivă. Într-un mesaj postat pe Instastory, afaceristul contestă ipoteza formulată în presă și susține că doar munca lui este cea care i-a adus succesul.

Aceasta este postarea lui Tiberiu Argint, de pe Instagram

Andreea Bălan părea că și-a regăsit din nou fericirea, în brațele lui Tiberiu. Însă, despărțirea dintre cei doi s-a petrecut la fel de brusc precum a început și povestea lor de iubire. Discretă, așa cum ne-a obișnuit, artista nu a dorit să dezvăluie public detalii despre această ruptură neașteptată. Rămâne de văzut dacă și fostul ei iubit va păstra tăcerea.

Citește și:

Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea de George Burcea la Antena Stars

Cine este, de fapt, Iuliana Beregoi, tânăra care cântă cu trupa Andre

Rasturnare de situatie. George Burcea arunca bomba despre sarcina Vivianei Sposub

Share: