Luna Plină în zodia Rac, pe 18 ianuarie 2022. Zodiile care primesc o lecție karmică

Luna Plină în zodia Rac. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada acesta, începând cu 18 ianuarie 2022.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele 7 chakre ale corpului tău. Echilibrul dintre minte, corp și spirit

Luna Plină în zodia Rac, pe 18 ianuarie 2022

Berbec

Ai de învățat niște lecții importante în perioada următoare. Trebuie să ai mai multă răbdare cu tine și să iei totul pas cu pas.

Taur

Ai căzut în primele zile ale anului, dar acum a venit momentul să te ridici din nou. Karma este de partea ta în această perioadă.

Gemeni

Parcă nu reușești deloc să evoluezi așa cum ți-ai dori. Ai încă niște lecții de învățat din trecut ca să te poți gândi la viitor.

Rac

Luna Plină în zodia Rac. Nu reușești să te concentrezi așa cum ar trebui, iar haosul din viața ta te afectează emoțional mai mult decât crezi.

Leu

Ai parte de sprijinul celor din jurul tău. Este o perioadă plină de împliniri pe toate planurile. Astrele sunt de parte ta până la sfârșitul lunii.

Fecioară

Simți că te-ai pierdut și că nu te mai regăsești în lucrurile care îți plăceau odinioară. A venit momentul să iei o pauză și să te redescoperi cu adevărat.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Zodiile care primesc o lecție karmică

Balanță

Luna Plină în zodia Rac. Primești niște vești proaste în această perioadă, dar le suporți cu mai mult calm decât ai fi făcut-o altă dată. Vei reuși să găsești soluția potrivită.

Scorpion

Ești prea încăpățânat pentru binele tău propriu. Trebuie să accepți că nu poți avea întotdeauna dreptate și că trebuie să asculți și sfaturile altora.

Sagetător

Ești pus pe fapte mari, dar răsplata meritată întârzie să apară. Astrele îți aduc o lecție karmică în cale. Vei învăța să îți ceri drepturile și să îți aperi punctul de vedere.

Capricorn

Luna Plină în zodia Rac. Nu ai stare și nici liniște în aceste zile. Te nemulțumesc mai multe lucruri în viața ta, dar încă nu ai avut curajul de a de rezolva.

Vărsător

Trăiești orice emoție la intensitate maximă, indiferent despre ce este vorba. Te afectează gândurile negre, dar trebuie să te concentrezi pe cele pozitive.

Pești

Ai atât de multă energie și atât de multe lucruri de făcut, dar simți că timpul zboară mult prea repede. Poate ți-ai luat, de fapt, mai multe responsabilități decât poți duce.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: