Carmen de la Sălciua, goală în cadă! Fotografia care a înnebunit bărbații

Carmen de la Sălciua a încheiat cu scandal anul trecut, dar pare să fie mai fericită ca niciodată! Cântăreața s-a pozat goală în cadă, iar imaginile au încins internetul.

Fosta soție a lui Culiță Sterp și-a revenit după divorț și s-a concentrat pe carieră. Însă, când s-a îndrăgostit încă o dată, bruneta s-a trezit iar pe prima pagină a ziarelor.

Carmen de la Sălciua, goală în cadă! Fotografia care a înnebunit bărbații

Se pare că bărbatul care i-a furat inima este cât se poate de căsătorit. Însă, artista nu s-a lăsat influențată de valul de critici, iar acum așteaptă ca iubitul ei să termine oficial divorțul.

Totuși, cu toate că nu mai este singură, vedeta nu renunță la fotografiile incendiare. De data aceasta, Carmen s-a pozat goală, în cadă. Cu toate că nu s-a văzut niciun detaliu rușinos, fiind acoperită de spumă, imaginile au fost suficiente pentru a le încinge imaginația bărbaților.

“Îmi las memoria sa fie o geanta de călătorie in aceste locuri frumoase”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua, pe contul ei de Instagram.

Chiar dacă bărbatul cu care se iubește cântăreața nu este încă “liber de contract”, cei doi au planuri mari de viitor, semn că relația lor este tot mai serioasă.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor… Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena’, declara Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Citește și:

Zanni aruncă bomba despre sora lui Culiță, înainte de noul sezon Survivor: ‘Să nu vă fie milă niciodată de familia Sterp!’

Geta Sterp le face praf pe divele din showbiz: ‘O să îmi sară în cap!’

Daniela Iliescu, mesaj pentru Milan. Ce a transmis iubita lui Culiță Sterp

Share: