Ce a dezvăluit Mellina, după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: ‘Oamenii din spatele…’

Din păcate, zvonurile s-au adeverit! Mellina a fost concurenta eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a dezvăluit cântăreața, după gala din seara de sâmbătă, 15 ianuarie 2022.

Cu toate că Amna sau Adina Halas păreau să aibă cele mai mari șanse să plece acasă, nu s-a întâmplat așa. Primele favorite ale publicului din seara galei au fost Ruxi și Viviana Sposub, rivalele obținând punctajul maxim de 15 puncte și din partea juriului.

Ce a dezvăluit Mellina, după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Imediat după eliminare, cântăreața a ținut să posteze un mesaj mai amplu pe rețelele de socializare. Cu această ocazie a făcut o serie de dezvăluiri despre culisele emisiunii, dar și despre experiența ei în competiție. Fanii au reacționat imediat și au încurajat-o.

„That’s All Folks. Imi pare rau ca am iesit de la @bravoaistil dar nu sunt suparata. Ma bucur ca am avut prilejul sa le intalnesc pe colegele mele minunate, juriul si pe oamenii misto din spatele camerelor.

Mi-a placut la nebunie munca titanica de care a fost nevoie in aceste luni care m-a obligat sa devin o persoana foarte disciplinata. Am cladit noi prietenii si am invatat foarte multe, asa ca ma consider castigata.

O calatorie interesanta! I would do it again! Mult spor si putere de munca colegelor mele si oamenilor din spatele camerelor iar voua va multumesc tare de tot ca m-ati sustinut! Bafta guys!”, este mesajul postat de Mellina, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Cum arată fetițele Mădălinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sofia și Samira, prima apariție la TV

Drama prin care a trecut Bella Santiago. Dezvăluirea care i-a făcut pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities să plângă

Imagini emoționante cu fiul lui Tibi Clenci! Tudor Anghel, invitat în ediția specială Bravo, ai stil! Celebrities

Share: